Αφίσες & ελληνικός κινηματογράφος … ο τέλειος συνδυασμός! - OlaDeka

Αφίσες & ελληνικός κινηματογράφος … ο τέλειος συνδυασμός!

Είσαι λάτρης των ελληνικών ταινιών; Περνάς τις Κυριακές σου με τον Κωνσταντάρα, τη Βουγιουκλάκη και άλλους αξέχαστους ηθοποιούς; Νιώθεις άτυχος που δεν γεννήθηκες την εποχή της ακμής των ελληνικών ταινιών για να μπορείς να τις απολαύσεις καλύτερα; Αγαπάς το κινηματογράφο όπως ήταν παλια και θες να το δείχνεις;

Φέρε τον παλιό, καλό ελληνικό κινηματογράφο στο σπίτι σου!

Είναι τόσο απλό! Χρησιμοποίησε ΑΦΙΣΕΣ οι οποίες είναι βγαλμένες από τον ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟ που τόσο αγαπάς …

Μια αφίσα μπορεί εύκολα να δείξει τόσα πολλά. Είναι αναμνήσεις, όχι μια απλή εικόνα. Διακοσμεί! Σε αντιπροσωπεύει! Δε σε αφήνει να ξεχνάς όσα θες και αγαπάς!

Αν ο ελληνικός κινηματογράφος είναι ένα από αυτά τότε χωρίς δεύτερη σκέψη, τόλμησε να δοκιμάσεις να τον φέρεις στο σπίτι σου σε μορφή αφισών!

Επέλεξε να χρησιμοποιήσεις αφίσες που δείχνουν τα πρόσωπα των αγαπημένων σου ηθοποιών ή ακόμη και αφίσες με τους αγαπημένους σου ηθοποιούς σε αξέχαστες ταινίες και ρόλους που τους στιγμάτισαν στη καρδιά και στο μυαλό σου.

Αν σου αρέσει το χρώμα, επέλεξε έγχρωμες Τι κι αν τότε το άσπρο και το μαύρο κυριαρχούσαν, σήμερα το χρώματα δίνουν ζωή, φρεσκάδα και ζωντάνια! Τα επιλέγουν οι περισσότεροι και τα συνδυάζουν για καλύτερα αποτελέσματα στη διακόσμηση!

mia-zoi-tin-exoume

Αν πάλι είσαι του κλασικού, διάλεξε ασπρόμαυρες αφίσες! Έχουν την γοητεία τους αυτό είναι αλήθεια! Έχουν τον αέρα του παλιού όπου μπορείς να τον προσαρμόσεις στο σήμερα επιλέγοντας άλλα στοιχεία διακόσμησης όπως έπιπλα! Επίσης το άσπρο και το μαύρο σαν χρώματα συνδυάζονται με τα πάντα, οπότε δεν θα περιοριστείς καθόλου στην επιλογή χρωματικών συνδυασμών με άλλα στοιχεία!

i-the-gini-na-fovite-ton-andra

Πάντα βέβαια υπάρχει και η λύση του να συνδυάσεις έγχρωμες και ασπρόμαυρες αφίσες με εικόνες του ελληνικού κινηματογράφου μαζί για μια νότα ποικιλίας στο χώρο σου!

Αν σου ακούγεται ενδιαφέρον αλλά ακόμα έχεις τους ενδοιασμούς σου δες διάφορες Αφίσες & Poster για το Σαλόνι και την Κρεβατοκάμαρα και … σκέψου!

Σκέψου να είχες διακοσμήσει το σαλόνι ή το μέρος που βλέπεις ταινίες μόνος ή με την παρέα σου με αφίσες από τον ελληνικό κινηματογράφο και κάθε φορά που θα έβλεπες ή θα βλέπατε όλοι μαζί μια ελληνική ταινία … οι πρωταγωνιστές να ήταν ήδη εκεί!

Σκέψου να είχες διακοσμήσεί θεματικά το σπίτι σου … σαν βγαλμένο από άλλη εποχή! Σαν τον ελληνικό μας κινηματογράφο! Κάθε δωμάτιο θα ήταν και μια ταινία!

Το παιδικό θα ήταν η ‘Αλίκη στο Ναυτικό’ … σε αποχρώσεις γαλάζιου και λευκού γεμάτο αγκυρες και αντικείμενα που θυμίζουν θάλασσα, καράβια και φυσικά την ‘Αλίκη’ στο τοίχο!

Η κρεβατοκάμαρα θα ήταν η ‘Νεράιδα και το Παλικάρι’ … ποιος δε θα καταλάβαινε την αγάπη με αυτή την αφίσα να δεσπόζει στον τοίχο του υπνοδωματίου εσένα και του αγαπημένου σου συντρόφου;

Το γραφείο θα ήταν η ‘Δις Δεσποινίς’ ή το ‘Χτυποκάρδια στο Θρανίο’ ! Με αντίστοιχες αφίσες το κύρος της εργασίας και το χιούμορ που σε διακατέχει θα ήταν έκδηλα!

Η κουζίνα θα ήταν σίγουρα η ‘Μανταλένα’ … ‘Ψάρια, ψάρια!’ θα φώναζες και όλοι θα ερχόντουσαν στο τραπέζι για φαγητό από τα χεράκια σου!

Το σαλόνι θα ήταν το ‘Η δε γυνή να φοβήται τον άντρα’ με την χαρακτηριστική εικόνα της Ελενίτσας να περιποιείται τον Αντωνάκη και να του βγάζει τα παπούτσια ενώ αυτός μόλις γύρισε, κουρασμένος από την δουλειά!

Το μπάνιο ….. το μπάνιο θέλει φαντασία! Σκέψου μόνος σου!

afises-cine

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria