ΤΕΙ Καστοριάς: Εκδήλωση για την οικονομική ενίσχυση μεταπτυχιακών σπουδών από τον TAP - OlaDeka

ΤΕΙ Καστοριάς: Εκδήλωση για την οικονομική ενίσχυση μεταπτυχιακών σπουδών από τον TAP

Παρουσίαση της Πρωτοβουλίας του ΤΑΡ για οικονομική ενίσχυση των Προγραμμάτων Μεταπτυχιακών Σπουδών (ΠΜΣ) στον τομέα της Ενέργειας που προσφέρουν τα δύο Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας:

  • «Τεχνολογίες Διαχείρισης & Αξιοποίησης Ενεργειακών Πόρων»(Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας).
  • «Διοίκηση & Μεταφορά Φυσικού Αερίου και Πετρελαίου»(Διϊδρυματικό ΠΜΣ M.Sc. MOGMAT του ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας, σε συνεργασία με το Κρατικό Οικονομικό Πανεπιστήμιο του Αζερμπαϊτζάν).

Η ανοιχτή εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο Μεγάλο Αμφιθέατρο του ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας στην Καστοριά, την Πέμπτη 21 Σεπτεμβρίου 2017 στις 18:00, σηματοδοτώντας την έναρξη του ακαδημαϊκού έτους 2017-2018. Θα ακολουθήσει cocktail.

Η πρωτοβουλία αυτή εντάσσεται στο εκτεταμένο Πρόγραμμα Κοινωνικών και Περιβαλλοντικών Επενδύσεων του ΤΑΡ, συνολικού προϋπολογισμού €32 εκατ., που το έργο έχει εθελοντικά δεσμευθεί να υλοποιήσει και στις τρεις Περιφέρειες της Βορείου Ελλάδος από όπου διέρχεται ο αγωγός.

Η επένδυση πραγματοποιείται σε συνεργασία με το Ίδρυμα Μποδοσάκη και αφορά κυρίως σε επιδότηση διδάκτρων, καθιστώντας τη φοίτηση στα συγκεκριμένα μεταταπτυχιακά προγράμματα προσβάσιμη σε περισσότερους φοιτητές.

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria