Συνελήφθησαν δυο αλλοδαποί σε περιοχή της Φλώρινας για φθορά σε καλλιέργεια ημεδαπών και παράβαση του νόμου περί αλλοδαπών - OlaDeka

Συνελήφθησαν δυο αλλοδαποί σε περιοχή της Φλώρινας για φθορά σε καλλιέργεια ημεδαπών και παράβαση του νόμου περί αλλοδαπών

Χθες (11-09-2017) το απόγευμα σε περιοχή της Φλώρινας, αστυνομικοί του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Κάτω Κλεινών Φλώρινας, συνέλαβαν δυο (2) υπηκόους π.Γ.Δ.Μ, 59 και 66 χρόνων, για φθορά σε καλλιέργεια ημεδαπών και παράνομη είσοδο στη χώρα.

Συγκεκριμένα, στο πλαίσιο των συνεχιζόμενων αστυνομικών δράσεων για την πάταξη του διασυνοριακού εγκλήματος και την προστασία του φυσικού περιβάλλοντος, αστυνομικοί εντόπισαν σε αγροτική περιοχή της Φλώρινας τους προαναφερόμενους αλλοδαπούς να έχουν εισέλθει παράνομα στη χώρα με κοπάδι 25 βοοειδών, τα οποία κατά τη διάρκεια βοσκής προκάλεσαν φθορές σε καλλιέργειες ημεδαπών.

Προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Κάτω Κλεινών Φλώρινας ενώ οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στην κα. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Φλώρινας.

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria