Σήμερα ρεπό, αύριο… Καστοριά! - OlaDeka

Σήμερα ρεπό, αύριο… Καστοριά!

Οι παίκτες του Παναθηναϊκού παίρνουν σήμερα τις απαραίτητες «ανάσες», καθώς αύριο θα μεταβούν στην Καστοριά, όπου και θα πραγματοποιήσουν το βασικό στάδιο της προετοιμασίας τους.

Ημέρα χαλάρωσης και ξεκούρασης είναι η σημερινή για τους παίκτες αλλά και το τεχνικό επιτελείο του «τριφυλλιού».

Έπειτα από περίπου δύο εβδομάδες εντατικών προπονήσεων στο ΟΑΚΑ, οι «πράσινοι» παίρνουν σήμερα τις απαραίτητες «ανάσες», καθώς από Δευτέρα αρχίζει ο νέος «κύκλος» της προετοιμασίας, στα μέρη του Δημήτρη Διαμαντίδη.

Ο Τσάβι Πασκουάλ, το επιτελείο του αλλά και οι διαθέσιμοι καλαθοσφαιριστές, πλην της τριάδας των Καλάθη, Παππά και Θανάση Αντετοκούνμπο οι οποίοι συμμετέχουν στο Ευρωμπάσκετ, θα μεταβούν στην Καστοριά, για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας εν όψει της νέας σεζόν.

Εκεί, οι «πράσινοι» θα δώσουν φιλικό προπονητικού χαρακτήρα με τον Άρη (9/9), στο κλειστό του Άργους Ορεστικού, αναμέτρηση η οποία θα αποτελέσει το δεύτερο «τεστ» της ομάδας, μετά το παιχνίδι του Σαββάτου (2/9) κόντρα στο Περιστέρι, εκεί όπου το «τριφύλλι»… ξεμούδιασε επικρατώντας της ομώνυμης ομάδας με 84-69, έχοντας πρωταγωνιστή τον Μάρκους Ντένμον (19π.).

Πηγή

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria