Ο υποψήφιος του ενιαίου φορέα της Δημοκρατικής Παράταξης Γιάννης Μανιάτης στην Καστοριά - OlaDeka

Ο υποψήφιος του ενιαίου φορέα της Δημοκρατικής Παράταξης Γιάννης Μανιάτης στην Καστοριά

Στο πλαίσιο της προεκλογικής του εκστρατείας ως υποψήφιος για την ηγεσία του νέου ενιαίου φορέα της Δημοκρατικής Παράταξης ο πρώην υπουργός Γιάννης Μανιάτης, επισκέφθηκε σήμερα την Καστοριά.

Κατά την εδώ παρουσία του επισκέφθηκε το πρωί τη ΓΕΟΚ, óπου ενημερώθηκε για ζητήματα του αγροτικού τομέα της περιοχής μας γενικά και για ειδικότερα ζητήματα της ΓΕΟΚ.

Στη συνέχεια είχε συνάντηση με το Σύνδεσμο Γουνοποιών Καστοριάς «Ο Προφήτης Ηλίας» στο χώρο του εκθετηρίου για ζητήματα του κλάδου.

Ακολούθησε στο ξενοδοχείο ΕΣΠΕΡΟΣ, συνέντευξη τύπου στα τοπικά Μ.Μ.Ε. και συνάντηση με στελέχη της Δημοκρατικής Παράταξης.

DSC_3933

Στην συνέντευξη τύπου, προλόγισε ο Γραμματέας της Ν.Ε ΠΑ.ΣΟ.Κ. Καστοριάς Κοσμάς Βαρσάμης και στη συνέχεια ο Γιάννης Μανιάτης αναφέρθηκε στους λόγους που μας οδήγησαν στην σημερινή κρίση, καταλογίζοντας μεγάλες ευθύνες στην συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και προσωπικά στον κ. Τσίπρα, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «ο κ. Τσίπρας κατέστρεψε ότι είχε μείνει όρθιο μέχρι το 2015». Για τα αίτια δε που μας οδήγησαν στο ΔΝΤ και στα μνημόνια, επέρριψε ευθύνη στον Κώστα Καραμανλή. Τόνισε, πώς το περιβάλλον της Καστοριάς είναι αναξιοποίητο και πώς η Καστοριά αποτελεί παράδειγμα εναλλακτικού τουρισμού. Για την κατάθεση της υποψηφιότητάς του στην ηγεσία του ενιαίου φορέα της Δημοκρατικής Παράταξης, είπε ότι δικαιούται να θέσει υποψηφιότητα, γιατί έβαλλε την σφραγίδα του στην δημιουργία της, τονίζοντας ότι «θέλουμε να ξανακάνουμε τους Έλληνες περήφανους Ευρωπαίους πολίτες».

Περισσότερα από την συνέντευξη τύπου του κ. Γιάννης Μανιάτη, στο φύλλο της «ΦΩΝΗΣ», την Πέμπτη 5 Οκτωβρίου.

DSC_3932

Πηγή

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria