Ο Δακής, ο Μητσοτάκης και η dream team της διαφθοράς, των τακτοποιήσεων ημετέρων και πλαστογραφιών - OlaDeka

Ο Δακής, ο Μητσοτάκης και η dream team της διαφθοράς, των τακτοποιήσεων ημετέρων και πλαστογραφιών

«Διαφθορά, σκάνδαλα, τακτοποιήσεις ημετέρων, πλαστοπροσωπίες, πλαστογραφίες, καταδίκες σε δικαστήρια. Αυτή είναι η dream team του Κυριάκου Μητσοτάκη που ζητά «συμφωνία αλήθειας» με τον ελληνικό λαό», τονίζει σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ.

 Χθες, ο ΣΥΡΙΖΑ είχε ζητήσει από τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκο Μητσοτάκη να «δώσει εξηγήσεις» για την καταδικαστική απόφαση σε βάρος του πρώην περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας και μέλους της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ, Γιώργου Δακή. Σήμερα επανέρχεται στο θέμα και σημειώνει: «Έχει περάσει ήδη μία μέρα από τη στιγμή που ζητήσαμε από τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκο Μητσοτάκη, να προχωρήσει στις απαραίτητες εξηγήσεις για την καταδικαστική απόφαση που εξέδωσε η Δικαιοσύνη για τον πρώην Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας και μέλος της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ, Γιώργο Δακή. Υποψιαζόμαστε πως ούτε σήμερα θα λάβουμε κάποια απάντηση σχετικά με τον «άριστο» της ΝΔ που κατέληξε στα δικαστήρια για παράνομους διορισμούς προϊσταμένων».

Αναφέρει, επίσης, περιπτώσεις στελεχών της ΝΔ που εμπλέκονται σε υποθέσεις που έχουν πάρει το δρόμο της δικαιοσύνης και επισημαίνει: «Ακόμα περιμένουμε από τον Κυρ. Μητσοτάκη να μας δώσει εξηγήσεις για τη λαθροχειρία του μέλους της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ και συνδικαλιστή της ΔΑΚΕ, Βασίλη Πολυμερόπουλου, ο οποίος παρουσίασε βεβαίωση παρακολούθησης σεμιναρίου ως τίτλο μεταπτυχιακών σπουδών για να ανέλθει στη θέση του τμηματάρχη στον Δήμο Αθηναίων, ενώ η υπόθεση έχει οδηγηθεί στον εισαγγελέα.

Ακόμα περιμένουμε από τον επικεφαλής της ΝΔ να μας δώσει απαντήσεις σχετικά με το σκάνδαλο του Δήμου Γρεβενών, όπου ο Δημοσθένης Κουπτσίδης, πρώην Νομάρχης και Δήμαρχος Γρεβενών και ο πρώην βουλευτής Τιμολέων Κοψαχείλης, αμφότεροι στελέχη της ΝΔ, διώκονται με ποινή σε βαθμό κακουργήματος για κακοδιαχείριση κονδυλίων ύψους 800.000 ευρώ.

Ακόμα περιμένουμε από τον πρόεδρο της ΝΔ να μας πει αν εκτίμησε τα προσόντα του Βασίλη Σπανάκη στην πλαστοπροσωπία, ο οποίος είχε επιχειρήσει να νοθεύσει τις εκλογές στο συνέδριο της ΑΔΕΔΥ τον Δεκέμβριο του 2016, και ανταμείφθηκε με τη θέση του υπεύθυνου κομματικών οργανώσεων».

«Διαφθορά, σκάνδαλα, τακτοποιήσεις ημετέρων, πλαστοπροσωπίες, πλαστογραφίες, καταδίκες σε δικαστήρια. Αυτή είναι η dream team του Κυριάκου Μητσοτάκη που ζητά «συμφωνία αλήθειας» με τον ελληνικό λαό», καταλήγει η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ.

Πηγή

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria