Μποϋκοτάζ στο "Κουρδιστό Πορτοκάλι" από την ΝΔ - OlaDeka

Μποϋκοτάζ στο “Κουρδιστό Πορτοκάλι” από την ΝΔ

Οι Μητσοτάκης-Λαζαρίδης δίνουν δείγμα της νοοτροπίας τους

Aυτοί οι δύο οξυδερκείς πολιτικοί άνδρες που βλέπετε στη φωτογραφία αποφάσισαν να κάνουν μπουκοτάζ στο “Κουρδιστό Πορτοκάλι” και σταμάτησαν, τους τελευταίους μήνες, να μας στέλνουν τα πεφωτισμένα δελτία τύπου της ΝΔ.

Ο λόγος που το έκαναν αυτό οι δύο οξυδερκείς εικονιζόμενοι είναι η κριτική που ασκούμε στη ΝΔ για το γεγονός ότι αγκάλιασε τον πρεζέμπορα Γιαννουσάκη των 3 τόνων ηρωίνης.

Από τον Βασίλη Μπόνιο

Οι Μητσοτάκης-Λαζαρίδης προφανώς δίνουν δείγμα για το τι πρόκειται να ακολουθήσει εάν γίνουν κυβέρνηση.

Eτσι από τη μια έχουμε να αντιμετωπίσουμε τον σατυροβαρκάρη αρχιράπερ Κουρουμπλή και τους λοιπούς συριζαίους με τις ακράδαντες παπαριές τους και από την άλλη τους μπεσεμεζέδες τύπου Λαζαρίδη και Μητσοτάκη που θέλουν να δημιουργήσουν, όπως και οι συριζαίοι, στρατιωτάκια στα ΜΜΕ.

Δυστυχώς γι΄αυτούς εκεί έξω υπάρχουν 11 εκατομμύρια ΜΜΕ-όσα προφίλ στο Facebook και στα υπόλοιπα social media μπορούν να δημιουργήσει ο πληθυσμός της χώρας.

Κανείς οξυδερκής Λαζαρίδης, κανείς Πολάκης, κανείς Μητσοτάκης δεν μπορεί πλέον να χειραγωγήσει αυτό που λέμε κοινή γνώμη.

Με τέτοιες συμπεριφορές δείχνουν απλά την παρωχημένη αντίληψή τους για την επικοινωνία.

Αξίζουν αυτοί οι τύποι να τους εμπιστευθείς την διακυβέρνηση της χώρας ή θα χτυπάς εκ νέου το κεφάλι σου στον τοίχο όπως με την παρέα του Αλέξη;

Το πόσο ανεπαρκείς είναι το γνωρίζουν και οι ίδιοι. Η ομιλία Μητσοτάκη στη ΔΕΘ για παράδειγμα, ήταν ένα από τα πλέον βαρετά πράγματα του Σαββάτου. Ακόμη και ο ίδιος σιχαινόταν τον εαυτό του στην προσπάθεια να στρογγυλέψει τις γωνίες και επειδή είναι γνωστός οξυδερκής έχασε τη μπάλα.

Αυτός ο γαλάζιος θίασος της συμφοράς ετοιμάζεται να διαδεχθεί τους κατσιαπλιάδες συριζαίους.

Καλύτερα να βουτήξουμε στο μαζούτ.

Πηγή

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria