Η Ολυμπιακή Φλόγα έρχεται στην Καστοριά – Υποδοχή με τιμές αρχηγού κράτους και διανυκτέρευση - OlaDeka

Η Ολυμπιακή Φλόγα έρχεται στην Καστοριά – Υποδοχή με τιμές αρχηγού κράτους και διανυκτέρευση

Οι 23οι Χειμερινοί Ολυμπιακοί Αγώνες θα πραγματοποιηθούν στη Νότια Κορέα από 9 έως 25 – 2 – 2018. Την Τρίτη 24 Οκτωβρίου 2017 θα πραγματοποιηθεί στην Αρχαία Ολυμπία η Τελετή Αφής της Ολυμπιακής Φλόγας. Από την ημερομηνία τελετής αφής της Φλόγας μέχρι 31-10-2017 θα διεξαχθεί επί ελληνικού εδάφους, η Ολυμπιακή Λαμπαδηδρομία.
Η Καστοριά συμπεριλήφθηκε στην διαδρομή της διέλευσης και της διανυκτέρευσης της Ολυμπιακής Φλόγας στις 26 Οκτωβρίου 2017.
Η υποδοχή της Ολυμπιακής Φλόγας πραγματοποιείται με τιμές Αρχηγού Κράτους, αποτελεί αντικείμενο παγκοσμίου ενδιαφέροντος και μεταδίδεται από διεθνή ραδιοτηλεοπτικά δίκτυα και ειδησεογραφικά πρακτορεία.
Η επιλογή της πόλης μας ως σταθμού φιλοξενίας της Φλόγας, την καθιστά ιδιαιτέρως σημαντική και καθοριστική στην υλοποίηση της όλης διοργάνωσης, αλλά παράλληλα είναι ένα σημαντικό γεγονός για την προβολή της Καστοριάς και μία κορυφαία εκδήλωση πολιτισμού για τα ιδεώδη του αθλητικού πνεύματος και των ολυμπιακών αγώνων με την συμμετοχή των συμπολιτών μας

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria