Αυγενάκης από Καστοριά: “Είμαστε οι μόνοι που μπορούμε να φέρουμε σε πέρας ένα ρεαλιστικό, τολμηρό σχέδιο μεταρρυθμίσεων” - OlaDeka

Αυγενάκης από Καστοριά: “Είμαστε οι μόνοι που μπορούμε να φέρουμε σε πέρας ένα ρεαλιστικό, τολμηρό σχέδιο μεταρρυθμίσεων”

Στην Καστοριά βρέθηκε ο Γραμματέας ΠΕ ΝΔ – Βουλευτής Ηρακλείου κ. Λευτέρης Αυγενάκης στο πλαίσιο της δυναμικής παρουσίας της Νέας Δημοκρατίας στη Βόρειο Ελλάδα. Με κεντρικό σύνθημα «Συμφωνία Αλήθειας: Οι Έλληνες αξίζουμε καλύτερα», ξεκίνησε το δεκαήμερο πρόγραμμα εκδηλώσεων – δράσεων, στο πλαίσιο της 82ης ΔΕΘ, που θα λάβουν χώρα σε όλη τη Β. Ελλάδα με κορύφωση την ομιλία του Προέδρου της ΝΔ κ. Κυριάκου Μητσοτάκη, το Σάββατο, 16 Σεπτεμβρίου, στο Συνεδριακό Κέντρο «Ιωάννης Βελλίδης», στις 7:30μ.μ..

Ο κ. Αυγενάκης, στην κεντρική εκδήλωση στην Καστοριά, επεσήμανε ότι: «…Ο κ. Τσίπρας από βήματος ΔΕΘ και φέτος μας είπε πολλά. Τα πιο σημαντικά όμως είναι όσα δεν είπε! Αυτά που δεν είπε:

  • Για τις κατασχέσεις και τους πλειστηριασμούς από όσους εκλέχθηκαν με σύνθημα της «κανένα σπίτι σε χέρια τραπεζίτη» και υποσχέσεις για «σεισάχθεια».
  • Για τις ληξιπρόθεσμες οφειλές του Δημοσίου προς την πραγματική οικονομία που πνίγεται από την έλλειψη ρευστότητας.
  • Για τις επενδύσεις στο Ελληνικό, στην Κασσιόπη, στις Σκουριές που η Κυβέρνησή του καθυστερεί ή υπονομεύει.
  • Για τα μέτρα που με τη δική του ψήφο θα τεθούν σε εφαρμογή από το 2019 με μειώσεις μισθών, συντάξεων και αφορολόγητου.
  • Για το ότι οι καταθέσεις νοικοκυριών και επιχειρήσεων έχουν μειωθεί.
  • Για τις αμοιβές των εργαζομένων που παραμένουν καθηλωμένες.

Είμαστε οι μόνοι, που μπορούμε να φέρουμε σε πέρας ένα ρεαλιστικό, τολμηρό σχέδιο μεγάλων αλλαγών και μεταρρυθμίσεων.

Πιστεύουμε στη δύναμη της ιδιωτικής οικονομίας. Πιστεύουμε ότι μαζί, επιχειρήσεις και εργαζόμενοι, μπορούμε να βάλουμε ξανά την Ελλάδα σε τροχιά βιώσιμης ανάπτυξης.

Η Ελλάδα χρειάζεται αλήθειες και έργα. Όχι ψέματα και λόγια. Χρειάζεται πολιτική αλλαγή, όχι αλλαγή προσωπείου».

Στην εκδήλωση μίλησαν, επίσης, οι: Αν. Τομεάρχης Εργασίας – Βουλευτής Χίου κ. Νότης Μηταράκης , ο Αν. Τομεάρχης Υγείας – Βουλευτής Αχαΐας κ. Ιάσων Φωτήλας, η Αν. Τομεάρχης Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων – Βουλευτής Καστοριάς κα Μαρία Αντωνίου και ο Πρόεδρος της ΝΟΔΕ κ. Στέργιος Αδάμ.

41 42 4443

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria