Έναρξη λειτουργίας του Μουσικού Γυμνασίου Καστοριάς - OlaDeka

Έναρξη λειτουργίας του Μουσικού Γυμνασίου Καστοριάς

(φωτογραφίες)

Αγιασμός σήμερα και έναρξη λειτουργίας για το Μουσικό Γυμνάσιο Καστοριάς, που είναι πλέον πραγματικότητα. Ο δήμαρχος κ. Άνέστης Αγγελής δήλωσε:

“Ο Αγιασμός του Μουσικού Γυμνασίου αποτελεί σημαντικό γεγονός για τον Δήμο Καστοριάς. Μετά τις γνωστές εντάσεις και τους ιδιοτελείς σχεδιασμούς, η δεοντολογία επικράτησε.

Ως Δήμαρχος Καστοριάς, ευχαριστώ την Διευθύντρια της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, κ. Στέλλα Τέγου-Στεργιοπούλου, η οποία το οραματίστηκε και το πρότεινε αλλά κυρίως, διότι, ως εκπαιδευτικός, απέδειξε στην πράξη ότι τα θέματα παιδείας δεν είναι αντικείμενο συντεχνιών αλλά ουσίας.

Ευχαριστώ, επίσης, τους Αντιδημάρχους Καστοριάς κ. Λεωνίδα Παπαδημητρίου, κ. Ευάγγελο Στεργιόπουλο και κ. Σωκράτη Λιάνο, τους Προέδρους της Δευτεροβάθμιας και Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής αλλά και όλους τους Αντιδημάρχους και το Δημοτικό Συμβούλιο Καστοριάς, για το συντονισμό των δράσεων ώστε σήμερα, να έχουμε καλή αρχή επ’ωφελεία των νέων και κατ’επέκταση την κοινωνίας της Καστοριάς.

Επιπλέον, θα πρέπει να σημειώσω την συμπαράσταση των Βουλευτών της περιοχής μας, στην επιμονή του Δήμου Καστοριάς για την ίδρυσή του Μουσικού Γυμνασίου.

Τέλος, εκφράζω τις θερμές ευχαριστίες μου στην σχολή ζωγραφικής του Κωνσταντίνου Ρήμου και τους μαθητές της, που ανέλαβαν και ζωγράφισαν μέρος του εσωτερικού του κτηρίου εθελοντικά.’

20 21 22

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria