Τόσκος – Βελλίδης: Επίθεση σε Αγγελή για τις απευθείας αναθέσεις έργων - OlaDeka

Τόσκος – Βελλίδης: Επίθεση σε Αγγελή για τις απευθείας αναθέσεις έργων

Δελτίο Τύπου των μελών της Οικονομικής Επιτροπής Τοσκου Π. και Βελλίδη Β. για την απευθείας ανάθεση του έργου ‘Συντήρηση ρέματος στην Τ.Κ. ‘Τοιχιου ‘.

Στην συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής που διεξήχθη την Δευτέρα 21 Αυγούστου 2017 η Δημοτική Αρχή πραγματοποίησε μια ακόμα απευθείας ανάθεση για την οποία εκφράσαμε τις απόψεις μας και τις διαφωνίες μας . Θα θέλαμε να δημοσιοποιήσουμε τις προηγούμενες αποφάσεις που επικαλεστήκαμε και την μειοψηφία που καταθέσαμε, η οποία έχει ως εξής :

Καταψηφίζουμε την εισήγηση του Δημάρχου  για την απευθείας ανάθεση του έργου ‘Συντήρηση ρέματος στην Τ.Κ. Τοιχιου ‘ για τους εξής σημαντικούς λόγους :

  • Πρώτον: Γίνεται ανάθεση ενός έργου που ονομάζεται ‘Συντήρηση ρέματος στην Τ.Κ Τοιχιου ‘ και τα προηγούμενα χρόνια έχουν γίνει 2 έργα (παρεμπιπτόντως επί δικής σας θητείας ) με παρόμοιο τίτλο ,α)Καθαρισμός ρέματος στην Τ.Κ Τοιχιου και β) Καθαρισμός ρεμάτων στην Δ.Ε Βίτσιου .Είναι φανερό ότι σπάτε το έργο σε μικρότερα για να λειτουργήσετε μόνο με απευθείας αναθέσεις και χωρίς διαγωνισμούς .
  • Δεύτερον ,για ακόμη μια φορά ,δεν έχει γίνει ανάρτηση στο site του δήμου για να ενημερωθούν οι εργολάβοι, δεν έχουν ζητηθεί οικονομικές προσφορές από αυτούς για περαιτέρω έκπτωση και δεν προκύπτουν καθόλου εκπτώσεις ,οι οποίες θα είναι επωφελείς για τους  συνδημότες μας .
  • Και τρίτον ,βλέπουμε τον Δήμαρχο να μην τηρεί τίποτα από αυτά που προεκλογικά υποσχόταν στο κομμάτι των απευθείας αναθέσεων και από αυτά που έχουν ειπωθεί και συμφωνηθεί σε προηγούμενες συνεδριάσεις της Οικονομικής Επιτροπής .Είναι απορίας άξιο πως ο Δήμαρχος αλλά υποσχόταν και αλλά πράττει .

Υ.Γ : Τελικά κ .Δήμαρχε το ‘’Εν–τιμή πρόταση’’ που αποτελεί το όνομα του Συνδυασμού σας, έμεινε μόνο στα λόγια και ως προεκλογικό σύνθημα . Σε όλη σας τη θητεία μέχρι και σήμερα , σας βλέπουμε να λειτουργείτε μόνο με το ‘’ Τα καλά και συμφέροντα’’ . Αναρωτιόμαστε που πήγαν οι προεκλογικές σας εξαγγελίες στο κομμάτι των απευθείας αναθέσεων.

ΑΠΟΦΑΣΗ_ΔΗΜΑΡΧΟΥ_333_16-ΚΑΘΑΡ.ΡΕΜ. ΤΟΙ ΑΠΟΦΑΣΗ_ΔΗΜΑΡΧΟΥ_32321_15-ΔΕ ΒΙΤΣΙΟΥ 28 29

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria