Πάνε για νέο αρχηγό στην ΝΔ; - OlaDeka

Πάνε για νέο αρχηγό στην ΝΔ;

Παρότι δεν δίνουμε ουδεμία σημασία στο γεγονός ότι ο οξυδερκής μεγιέ μελιέ στοχαστής Τέρενς Κουίκ δήλωσε ότι μετά τις εκλογές του 2019 η ΝΔ θα αναζητά ηγέτη, είναι ένα θέμα που πρέπει να μπει στο τραπέζι του πολιτικού προβληματισμού. Οπως δείχνουν οι τελευταίες κρυμμένες δημοσκοπήσεις ο Σύριζα έκλεισε την ψαλίδα με την ΝΔ και μάλιστα προηγείται με μικρή διαφορά.

Γράφει ο Μπάντ Σπένσερ

Οι πολίτες καπνίζοντας μπάφους επιβραβεύουν το γεγονός ότι η κυβέρνηση ανάγκασε για πρώτη φορά στην ιστορία της μεταπολίτευσης τους Ελληνες ολιγάρχες να βάλουν βαθιά το χέρι στη τσέπη και να πληρώσουν εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ. Αλλοι πληρώνουν για να μην πάνε φυλακή.

Αυτό έχει περάσει στην κοινωνία η οποία έβλεπε για δεκαετίες ολόκληρες μια χούφτα ολιγαρχών μηντιαρχών να καταληστεύουν τις τράπεζες με πολιτική κάλυψη αποσπώντας θαλασσοδάνεια δισεκατομυρίων ευρώ την στιγμή που οι αγνές συριζοπούλες δεν είχαν ζιπουνάκι να φορέσουν και ο Παύλος Πολάκης κυκλοφορούσε διαρκώς με το ίδιο κουραδομαγιό-σχετικές χολυγουντιανές εικόνες.

Μετά από δεκαετίες βρέθηκε το ασκέρι των κατσιαπλιάδων του Σύριζα οι οποίοι απείλησαν πραγματικά τους εγχώριους ολιγάρχες μια και οι τελευταίοι δεν έβρισκαν τρόπο να εξαγοράσουν τους συριζαίους απάτσι με τις διαβόητες βιβλιοθήκες τους.

Δεν είναι τυχαίο ότι ο τελευταίος που μίλησε για βιβλιοθήκες ήταν ο συγχωρεμένος ο Βγενόπουλος ο οποίος απεβίωσε αιφνιδίως.

Μάλιστα είχε υποστηρίξει ότι η πρώην πρόεδρος του Αρείου Πάγου Βασιλική Θάνου και σημερινή προισταμένη του Νομικού Γραφείου του πρωθυπουργού, του ζήτησε μερακλήδικες βιβλιοθήκες με ειδική γέμιση.

Εαν ζούσε ο καημένος ο Βγενόπουλος μπορεί να υποστήριζε ότι η Θάνου ανέλαβεβιβλιοθηκάριος στο Μέγαρο Μαξίμου-κάτι που θα ήτο βεβαίως αποκύημα επιστημονικής φαντασίας όπως το γεγονός ότι Ελληνες μηντιάρχες εξαγοράζουν κρουαζιερόπλοια παρότι οι μηντιακές επιχειρήσεις τους είναι σχεδόν χρεοκοπημένες.

Πολλοί εκ των μεγαλοεπιχειρηματιών-μηντιαρχών διαθέτουν ιλιγγιώδες μαύρο χρήμα το γεγονός ότι ο Σύριζα τους ακούμπησε προκαλεί ένα αίσθημα δικαίου στην Κολομβία της Ευρώπης.

Ο Σύριζα για να υποστεί πανωλεθρία θα πρέπει τα στελέχη και οι υπουργοί του να πιαστούν με το δάχτυλο στο μέλι των εκατομμυρίων ευρώ.

Οσο οι συριζαίοι παραμένουν μακριά από τον εκμαυλισμό των ολιγαρχών οι οποίοι πασχίζουν να μην πάνε φυλακή ο Μητσοτάκης πολύ δύσκολα θα γίνει πρωθυπουργός.

Εάν όμως πιαστεί συριζαίος με τη γίδα στη πλάτη τότε θα πάρουν τον πούλο.

Διαφορετικά πολύ δύσκολα θα χάσουν τις εκλογές.

Οπως γράφαμε και σε προηγούμενη ανάρτησή μας τα μαλλιά τους τραβάνε οι γκαλοπατζήδες με τα αποτελέσματα των κυλιόμενων δημοσκοπήσεων.

Μιλάμε για ολική ανατροπή με τον Σύριζα (Τσίπρας-Καμμένος, μας λένε Τρινιτά και δέρνουμε ξανά) να προηγείται αλλά την έκπληξη κάνει το ΚΚΕ το οποίο βρίσκεται ανάμεσα στο 12-13%! Μιλάμε για ιλιγγιώδες ποσοστό.

Τέτοιο που επιτρέπει στη Λιάνα Κανέλλη να μπει με τα κονσερβοκούτια στη Βουλή. Τόσο ο Σύριζα όσο και η ΝΔ βρίσκονται σε πολύ χαμηλά ποσοστά:

Σύριζα 24%

ΝΔ 23%

ΚΚΕ 12-13%

Χρυσή Αυγή 9%

Δημοκρατική Συμπαράταξη 6%

ΑΝΕΛ 4%

Ποτάμι 3,2%

ΠΛΕΥΣΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ 3,2

Με αυτό το κλίμα βρισκόμαστε στον Αύγουστο του 2017 και ο Σύριζα πάει με χίλια να συμπληρώσει 3 χρόνια στην εξουσία-ποιος να το περίμενε. Οσο για τον Μητσοτάκη η υπόθεση του Noor One και η στήριξη της ΝΔ στον ναρκέμπορο Γιανουσάκη αποδεικνύεται μοιραία. Ο Κυριάκος παρότι δεν καπνίζει καν έρχεται να προστεθεί στα θύματα του Noor One…

Πηγή

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria