Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η δράση της Εταιρείας Προστασίας Ατόμων με Αυτισμό - OlaDeka

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η δράση της Εταιρείας Προστασίας Ατόμων με Αυτισμό

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε για πέμπτη συνεχή χρονιά η δράση του Κέντρου Ημέρας για παιδιά, εφήβους και νεαρούς ενήλικες με διαταραχή στο φάσμα του αυτισμού Ν. Καστοριάς, της Εταιρείας Προστασίας Ατόμων με Αυτισμό Δ.Α.Δ. Ν. Καστοριάς, την Τετάρτη 23 Αυγούστου 2017.
Περίπου ογδόντα παιδιά της κοινότητας, ηλικίας 4 έως 13 ετών, ζωγράφισαν, έπαιξαν παιχνίδια, διασκέδασαν και απόλαυσαν την προβολή του σποτ της Εταιρείας Προστασίας Ατόμων με Αυτισμό Δ.Α.Δ. Ν. Καστοριάς που δημιούργησε η ομάδα ψυχοεκπαίδευσης αδερφών και την ταινία «Εξαιρετικά Δυνατά και Απίστευτα Κοντά»(2011).
Η Εταιρεία Προστασίας Ατόμων με Αυτισμό Δ.Α.Δ. Ν. Καστοριάς και το προσωπικό του Κέντρου Ημέρας ευχαριστεί θερμά τον Πολιτιστικό Σύλλογο Ζουζουλιωτών, την Κινηματογραφική Λέσχη Καστοριάς, τις κυρίες Χαρίτωνος Νίνα και Χαρίτωνος Δώρα για την συμμετοχή τους στο εργαστήρι ζωγραφικής, καθώς επίσης και τους εθελοντές που για μία ακόμη φορά πλαισίωσαν την δράση μας.
Μετά το τέλος των παιχνιδιών πραγματοποιήθηκε κλήρωση για δύο tablets (προσφορά από το Gadget Computers). Τα δώρα κέρδισαν οι Αλέξανδρος Λ. και Θεοδώρα Β. όπου και παρέλαβαν με πολύ χαρά.
Ευχαριστούμε πολύ και του χρόνου με υγεία!!

ΑΥΤ1 ΑΥΤ2 ΑΥΤ3

 

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria