Καστοριά: Οι θέσεις εργασίας για τον TAP - OlaDeka

Καστοριά: Οι θέσεις εργασίας για τον TAP

Με τον Δήμαρχο Καστοριάς κ. Ανέστη Αγγελή συναντήθηκαν χθες, στο γραφείο του, εκπρόσωποι της Εταιρείας BONATTI-J&P-ΑΒΑΞ S.r.l., που έχει αναλάβει την κατασκευή του Διαδριατικού Αγωγού Φυσικού Αερίου (TAP) στην περιοχή μας και ο Υπεύθυνος Τοπικών Κοινωνιών Δυτ. Μακεδονίας του TAP κ. Μιχάλης Γκοσλιόπουλος.

Στην συνάντηση στην οποία ήταν παρόντες ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου και Αντιδήμαρχοι του Δήμου Καστοριάς, συζητήθηκαν θέματα που αφορούν την κατασκευή του αγωγού, το χρονοδιάγραμμα των διαδικασιών καθώς επίσης και τις σημαντικές επιπτώσεις στην τοπική οικονομία με τη δημιουργία θέσεων εργασίας στα έργα κατασκευής. Ως εκ τούτου, ο Δήμαρχος ενημερώθηκε για την πρόσληψη προσωπικού, που πρόκειται να πραγματοποιήσει η εταιρεία ώστε να καλύψει τις προσωρινές ανάγκες της κατασκευής στην Περιφερειακή Ενότητα Καστοριάς. Πιο συγκεκριμένα, η εταιρεία αναζητεί:

• Ανειδίκευτους Εργάτες

• Χειριστές Διαφόρων Μηχανημάτων

• Οδηγούς

• Ηλεκτροσυγκολλητές

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν το βιογραφικό τους σημείωμα στην: BONATTI – J&P ΑΒΑΞ S.r.l. έως την Παρασκευή 01/09/2017 στο ξενοδοχείο “ΑΡΧΟΝΤΙΚΟ ΩΡΟΛΟΓΟΠΟΥΛΟΥ” Πηχέων 1 και Τσερλεμέ , ΠΛΑΤΕΙΑ ΝΤΟΛΤΣΟ-ΚΑΣΤΟΡΙΑ, όπου θα υπάρχει εκπρόσωπος της εταιρείας για να δέχεται βιογραφικά (μαζί με αντίγραφο των διπλωμάτων τους – χειριστή) και αιτήσεις (έντυπα αιτήσεων θα υπάρχουν προς συμπλήρωση) από τις 10:00π.μ έως 16:00μ.μ.. Μπορούν επίσης να στείλουν βιογραφικό σημείωμα ή να εκδηλώσουν ενδιαφέρον (με αναγραφή της ειδικότητας και του τηλέφωνου τους), στην ηλεκτρονική διεύθυνση: [email protected] το αργότερο μέχρι τη Δευτέρα 04/09/2017.

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria