Η Βράβευση των Αριστούχων Μαθητών Β/θμιας Εκπαίδευσης της Περιφερειακής Ενότητας Καστοριάς - OlaDeka

Η Βράβευση των Αριστούχων Μαθητών Β/θμιας Εκπαίδευσης της Περιφερειακής Ενότητας Καστοριάς

Για   άλλη μια χρονιά η Περιφερειακή Ενότητα Καστοριάς  σε συνεργασία με τον Σύλλογο Καστοριέων «ΟΜΟΝΟΙΑ» Νέας Υόρκης και την Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση Καστοριάς πραγματοποίησε τελετή Απονομής Βραβείων Αριστούχων τελειοφοίτων των Γενικών, Εσπερινών και Επαγγελματικών Λυκείων της Περιφερειακής  Ενότητας Καστοριάς.

Τους  αριστεύσαντες  πρωτεύσαντες μαθητές αλλά και τους ισοψηφήσαντες υποδέχτηκαν σε μια απλή και λιτή τελετή την Τρίτη 29 Αυγούστου, στην αίθουσα του αμφιθεάτρου ο Αντιπεριφερειάρχης Καστοριάς Σωτήρης Αδαμόπουλος,  ο εκπρόσωπος του Συλλόγου Καστοριέων Μέγαρης Νικόλαος, το μέλος της επιτροπής υποτροφιών του συλλόγου Μαρία Μέγαρη,  η Διευθύντρια της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Καστοριάς Στέλλα Τέγου και οι Διευθυντές των σχολείων, οι οποίοι μοιράστηκαν με τα παιδιά τη χαρά της επιτυχία τους.

Ακολούθησε απονομή  τιμητικού επαίνου και χρηματικού βραβείου από το Σύλλογο Καστοριέων «ΟΜΟΝΟΙΑ» Νέας Υόρκης, ο οποίος  για 20η συνεχόμενη χρονιά απονέμει υποτροφίες στα καστοριανά παιδιά.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Καστοριάς Σωτήριος Αδαμόπουλος αφού ευχαρίστησε θερμά   το Σύλλογο  που συνεχώς με δράσεις του στηρίζει την Καστοριά,        συνεχάρη ιδιαίτερα τους μαθητές για την επίδοσή τους και τους επέδωσε ένα αναμνηστικό στυλό, ευχόμενος κάθε επιτυχία στη μελλοντική τους πορεία.

Η  κα. Τέγου με τη σειρά της ευχαρίστησε από καρδιάς το Σύλλογο  «ΟΜΟΝΟΙΑ» για την προσπάθεια που καταβάλλει να στηρίζει την Καστοριά και ευχήθηκε στα παιδιά να συνεχίσουν να έχουν ανάλογες επιτυχίες και στην ακαδημαϊκή τους πορεία.

Οι μαθητές της Γ΄ τάξης των  Λυκείων της Περιφερειακής Ενότητας Καστοριάς κατά το σχολικό έτος 2016– 2017 που βραβεύτηκαν είναι:

Λαζαρίδου Λεμονιά

1ο   ΓΕ.Λ. Καστοριάς

Νταούτης Ανδρέας

2ο  ΓΕ.Λ. Καστοριάς

Καραλής Αχιλλέας

3ο  ΓΕ.Λ. Καστοριάς

Ζήδρου Μαρία

ΓΕ.Λ. Άργους Ορεστικού

Κεραμιδοπούλου Αθηνά

ΓΕ.Λ. Μεσοποταμίας

Παπαγεωργίου Ευγενία

ΓΕ.Λ. Νεστορίου

Κωνσταντουλάκη Αικατερίνη

Εσπερινό   ΓΕ.Λ. Καστοριάς

Βασιλείου Δέσποινα

ΕΠΑΛ Καστοριάς

Πλιάκα Ευαγγελία

ΕΠΑΛ Άργους Ορεστικού

Καράτσογλου Μαρία

3ο  ΓΕ.Λ. Καστοριάς

Γεωργίου Παρασκευή

3ο  ΓΕ.Λ. Καστοριάς

Μακρίδης Παναγιώτης

3ο  ΓΕ.Λ. Καστοριάς

Μπίζιου Φανή

ΓΕ.Λ. Άργους Ορεστικού

Παπαχαραλάμπους Αμαλία

Εσπερινό   ΓΕ.Λ. Καστοριάς

1 002

1 003

1 006

1 009

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria