Διήμερο σεμινάριο με τον Στέλιο Καλαθά - OlaDeka

Διήμερο σεμινάριο με τον Στέλιο Καλαθά

Από τον Σύλλογο ατόμων με σκλήρυνση κατά πλάκας

Ο Σύλλογος ατόμων με σκλήρυνση κατά πλάκας Καστοριάς διοργανώνει διήμεροσεμινάριο με τον Στέλιο Καλαθά διαλεκτικής συναισθηματικής βραβευμένης από τηνUNESCO μεθόδου υποκριτικής και προσωπικής  ανάπτυξης , 21 και 22 Οκτωβρίου.

Ο ίδιος ο  ηθοποιόςσκηνοθέτης κι εμψυχωτής Στέλιος Καλαθάς δημιούργησε εδώ και12 χρόνια τη μέθοδο αυτή , κι έχει διδάξει σε ΑθήναΘεσσαλονίκηΚύπρο και άλλεςπεριοχές.

Είναι μια βιωματική μέθοδος που βασίζεται σε 3 άξονεςΚατ’ αρχάς στους δείκτεςσυναισθηματικής ευφυΐας που μετριούνται και καλλιεργούνταιστο κομμάτιεπικοινωνία (μάθε να επικοινωνείς και να διαχειρίζεσαι σωστά όλα αυτά που νιώθειςκαι τέλος στη δραματοθεραπεία μέσα από τα μονοπάτια της τέχνης και των ρόλων.

Στο μάθημα διδάσκεται: Υποκριτική – Στοιχεία Αυτοσχεδιασμού – Γλώσσα Σώματος – Σωστή Επικοινωνία -Σκηνική Παρουσία – Ορθοφωνία – Θεατρικό Παιχνίδι – Διαχείριση Συναισθημάτων

Είναι πολύ ευχάριστη και μέσα από μουσικέςστίχουςμύθουςρόλους αντλείς δύναμηκαι αυτοεκτίμηση και προχωράς στη ζωή με περισσότερη αισιοδοξίαΥπάρχουνυπέροχες τεχνικές πουμέσα από λίγες συναντήσειςσου αλλάζουν τον τρόπο πουσκέφτεσαι και διεκδικείς τους στόχους της ζωής σουΠάντα μέσα από μονοπάτιατέχνης.

Η μέθοδος  απευθύνεται σε ΟΛΟΥΣκαι στοχεύει στη σωστή διαχείριση κι έκφραση των συναισθημάτων με βάση τους δείκτες Συναισθηματικής Νοημοσύνης και στην αποτελεσματική χρήση των εργαλείων επικοινωνίας.

Στο τέλος του σεμιναρίου δίνεται βεβαίωση σε όλους τους συμμετέχοντες.

Διάρκεια σεμιναρίου 6 ώρες

Κόστος συμμετοχής :  40 ευρώ

30 ευρώ για  τα  μέλη του συλλόγου, ανέργους, φοιτητές

Περιορισμένος αριθμός θέσεων.

Δηλώσεις συμμετοχής : Αποστόλου ΒερόνικαΠρόεδρος συλλόγου ατόμων μεσκλήρυνση κατά πλάκας Καστοριάςτηλ24670 21441 και emailmskastorias@gmail.com

 

Ο Στέλιος Καλαθάς γεννήθηκε στην Αθήνα. Είναι αριστούχος της Δραματικής Σχολής Μ. ΤΡΑΓΚΑ και απόφοιτος της σχολής Διοίκησης και Οικονομίας.

Έχει παρακολουθήσει Ευρωπαϊκά σεμινάρια μουσικού θεάτρου, κλασικό τραγούδι ( με την δασκάλα Λαρίσα Ερμέγιεβνα), και σεμινάριο με τίτλο «Αισχύλος- Τραγικός Λόγος»(Ανοιχτό Θέατρο).

Εδώ και 20 χρόνια εργάζεται ώς ηθοποιός, σε θέατρο και τηλεόραση, ενώ “δανείζει” τη φωνή του σε μεταγλωττίσεις κινουμένων σχεδίων αλλά και σε ντοκιμαντέρ της ΕΤ3.

Από το 2005,διδάσκει με επιτυχία την μέθοδο υποκριτικής και προσωπικής ανάπτυξης «Συναισθηματική Διαλεκτική», μια βιωματική μέθοδο που αναδεικνύει τη δυναμική των συναισθημάτων μέσα από λόγο-διάλογο, ανακαλύπτοντας τη «θερμή» και ουσιαστική επικοινωνία, μέσα από την αλληλεπίδραση των 5 αισθήσεων.

Η μέθοδος αποτελείται από ξεχωριστές ενότητες – κύκλους μαθημάτων -και έχει ρίζες στο Ασιατικό Θέατρο. περνώντας κατόπιν , στην Αμερικάνικη εξέλιξη της.

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria