Γιατί ο Μητσοτάκης ακύρωσε επίσκεψη στο συντονιστικό της πυροσβεστικής – «Καλή επιστροφή στην ξαπλώστρα» απαντά το Μαξίμου - OlaDeka

Γιατί ο Μητσοτάκης ακύρωσε επίσκεψη στο συντονιστικό της πυροσβεστικής – «Καλή επιστροφή στην ξαπλώστρα» απαντά το Μαξίμου

Επίσκεψη στο συντονιστικό της πυροσβεστικής ετοίμαζε ο πρόεδρος της ΝΔ αλλά την τελευταία στιγμή την ακύρωσε.

Στο συντονιστικό βρίσκονταν από τις 07:30 το πρωί, οι υπουργοί Δ. Τζανακόπουλος και Ν. Τόσκας και μόλις ενημερώθηκαν για την επίσκεψη προθυμοποιήθηκαν να ενημερώσουν τον κ. Μητσοτάκη μαζί με τους υπευθύνους της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.

Ωστόσο ο κ. Μητσοτάκης ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες είχε αποφασίσει να πραγματοποιήσει την επίσκεψη στο συντονιστικό την ίδια ώρα που ο Αλ. Τσίπρας θα βρισκόταν στα καμένα της Ανατολικής Αττικής, το μετάνιωσε όταν έμαθε ότι θα βρισκόταν εκεί οι δύο υπουργοί. Μάλιστα ακύρωσε την επίσκεψη του χωρίς να ενημερώσει τους αρμόδιους.

Παραμένει άγνωστο εάν ο κ. Μητσοτάκης θα πραγματοποιήσει την επίσκεψη αργότερα μετά την αναχώρηση των υπουργών.

Πάντως σε ανάρτηση του στο Facebook o κ. Μητσοτάκης κατηγορεί τους δυο υπουργούς ότι εμφανίστηκαν στο συντονιστικό μόλις έμαθαν για την επίσκεψη του. Ωστόσο έχει ρίξει εμφανώς τους τόνους συγκριτικά με τις πρώτες αναρτήσεις του για τις πυρκαγιές υποβάλλοντας έξι προτάσεις.

 

 

Η σκληρή απάντηση του Μαξίμου 

«Tο μόνο που ενδιαφέρει τον κ. Μητσοτάκη είναι να στήσει ένα ακόμα επικοινωνιακό σόου», απαντά το Μέγαρο Μαξίμου στην επίθεση που εξαπέλυσε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας εναντίον της κυβέρνησης για το θέμα των πυρκαγιών.

Ολόκληρη η απάντηση του Γραφείου Τύπου του πρωθυπουργού:

«Τέσσερα μερόνυχτα ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Νίκος Τόσκας, βρίσκεται στο Ενιαίο Κέντρο Συντονισμού στο Αρχηγείο της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας για τον συντονισμό των επιχειρήσεων κατάσβεσης των πυρκαγιών.

Την ίδια ώρα ο κ. Μητσοτάκης εγκαλούσε την κυβέρνηση για δήθεν ολιγωρία από παραλία των Χανίων.

Σήμερα, αποφάσισε να διακόψει τις διακοπές του για να επισκεφθεί αιφνιδιαστικά το Ενιαίο Κέντρο Συντονισμού. Ακύρωσε όμως όλη την επίσκεψή του μόλις συνειδητοποίησε ότι εκεί βρίσκονταν ήδη από τις πρωινές ώρες ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Νίκος Τόσκας και ο υπουργός Επικρατείας και κυβερνητικός εκπρόσωπος, Δημήτρης Τζανακόπουλος.

Η κίνησή του αυτή επιβεβαίωσε για άλλη μία φορά πως το μόνο που ενδιαφέρει τον κ. Μητσοτάκη είναι να στήσει ένα ακόμα επικοινωνιακό σόου.

Του συνιστούμε καλή επιστροφή στην ξαπλώστρα του».

Πηγή

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria