Ανακοίνωση του Δήμου Καστοριάς για την προστασία του περιβάλλοντος - OlaDeka

Ανακοίνωση του Δήμου Καστοριάς για την προστασία του περιβάλλοντος

Με ανακοίνωσή του, ο Δήμος Καστοριάς ενημερώνει τους πολίτες σχετικά με την καθαριότητα και την προστασία του περιβάλλοντος.

Η καθαριότητα και η προστασία του περιβάλλοντος είναι κοινωνικά αγαθά και επιτυγχάνονται με την συνεργασία πολιτών-κατοίκων και του Δήμου.

Για τον καλύτερο προγραμματισμό, παρακαλούνται οι δημότες πριν βγάλουν ογκώδη αντικείμενα και κλαδιά, να επικοινωνούν τηλεφωνικά με την Υπηρεσία Καθαριότητας Περιβάλλοντος & Πρασίνου ώστε συνεννοούνται για τον τρόπο και τον χρόνο περισυλλογής.
Ιδιαίτερα, παρακαλούνται οι ιδιοκτήτες καταστημάτων που διαχειρίζονται χάρτινες συσκευασίες να φροντίζουν για τη συμπίεση, το δέσιμό τους και την τοποθέτησή τους δίπλα από τον κάδο.

Επίσης, όσον αφορά τα αδρανή υλικά (μπάζα, γυψοσανίδες, είδη υγιεινής, πλακάκια, κεραμίδια) είναι στην υποχρέωση του κάθε δημότη να μεριμνήσει για την απομάκρυνσή τους, σε συνεργασία με τις ιδιωτικές επιχειρήσεις.

Για οποιαδήποτε πληροφορία ή αίτημα μπορείτε να απευθυνθείτε στην Υπηρεσία Καθαριότητας Περιβάλλοντος & Πρασίνου. (τηλ. επικοινωνίας 2467081318)
Είμαστε βέβαιοι για τη συνεργασία όλων σας, στον ευαίσθητο τομέα της καθαριότητας του Δήμου μας.

Με εκτίμηση

Αντωνίου Μαλαματή
Αντιδήμαρχος
Καθαριότητας Περιβάλλοντος & Πρασίνου

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria