Oι «Βραζιλιάνες» super talented χαντμπολίστριες της Καστοριάς, βρέχονται αποκλειστικά από τη «Μέδουσα» - OlaDeka

Oι «Βραζιλιάνες» super talented χαντμπολίστριες της Καστοριάς, βρέχονται αποκλειστικά από τη «Μέδουσα»

Του Νίκου Κολίτση (Metrosport.gr)

Oι «Βραζιλιάνες» super talented χαντμπολίστριες της Καστοριάς, βρέχονται αποκλειστικά από τη «Μέδουσα» του Μetrosport.gr και του δημοσιογράφου Νίκου Κολίτση, στην πιο σπαρταριστή “wet interview” της ζωής τους (όπως το ψάρι στη λίμνη της Καστοριάς) και γίνονται viral!

Τα κορίτσια του beach handball της ομάδας της Καστοριάς (και αθλήτριες στο handball σάλας σε διαφορετικές ομάδες στην Ελλάδα), με καταγωγή από την Καστοριά, τη Θεσσαλονίκη, την Αθήνα και τη Βέροια, αναλύουν, μεταξύ άλλων, τις ομοιότητες και τις διαφορές των δύο αθλημάτων, μοιράζονται μαζί μας τα όνειρα, τους στόχους και τις φιλοδοξίες τους, ακόμα και για χρόνια μετά, συμπεριλαμβανομένης και της Εθνικής ομάδας (με τη Μαργαρίτα να περιγράφει το εθνικό success handball story), καταγράφουν τις μεγαλύτερες δυνάμεις στο γυναικείο handball, επιλέγουν, έστω εν είδει διλήμματος, το αγαπημένο τους άθλημα, συνδυάζουν τις σπουδές με το handball, θυμούνται τις best of καλοκαιρινές στιγμές τους, καταρρίπτουν τα φυλετικά στερεότυπα για τις «διαμαρτυρόμενες» γυναίκες και τη συνεργασία, αναγνωρίζουν τις δυσκολότερες αντιπάλους τους, επισημαίνουν την ουσία του αθλήματος και περιγράφουν τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του και τα κριτήρια επιλογής και προτίμησής του, εκλογικεύουν την ονοματοδοσία της ομάδας και τη συνδυάζουν με το βραζιλιάνικο και το καστοριανό ταμπεραμέντο…

 

Για το τέλος, οι δύο real Kαστοριανές της ομάδας (η Νατάσα από την Πολυκάρπη και η Βασιλική από το Τοιχιό Καστοριάς), καταγράφουν γλωσσολογικά, για τη νέα έκδοση του λεξικού του Μπαμπινιώτη, το λήμμα «Καστοριά» και κάνουν το νέο τουριστικό διαφημιστικό promo της Περιφέρειας της Δυτικής Μακεδονίας για την Καστοριά για καλοκαίρι και χειμώνα!

 

Highlights (μονόγκολα & δίγκολα -από την ορολογία του beach handball!): ολόκληρο το video shooting στην αμοντάριστη version του (τα κορίτσια το ξέρουν καλύτερα), είναι μία πραγματική αποθέωση, σε σημείο που μπήκαμε, είναι η αλήθεια, στον πειρασμό, να το δημοσιοποιήσουμε ως έχει! Σε κάθε περίπτωση, η live τραγουδιστική εκτέλεση του Despacito, ως soundtrack του Βeach Handball και τα παρεπόμενά της, που δεν τολμήσαμε να “κόψουμε”, θα μείνει κυριολεκτικά και μεταφορικά στην ιστορία!

 

Aφορμή πάντως για όλ’ αυτά στάθηκε το 1st Olympus Beach Handball Tournament ή αλλιώς το 18ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Beach Handball, Aνδρών & Γυναικών, που διοργάνωθηκε στην Ολυμπιακή Ακτή Κατερίνης, υπό την αιγίδα του Δήμου Κατερίνης και του συλλόγου Ορφέα Κατερίνης, στις εγκαταστάσεις του Hotel Giannoulis, με τη συμμετοχή ομάδων απ΄όλη την Ελλάδα και την Κύπρο.

 

Το Πρωτάθλημα ήταν ενταγμένο στο ΕΒΤ της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Handball και ολοκληρώθηκε μ’ εμποδίων, εξαιτίας της βροχής και των ισχυρών ανέμων!

 

Η ομάδα της Καστοριάς κατέκτησε την τέταρτη θέση στο πρωτάθλημα, καθώς στο μικρό τελικό ηττήθηκε από τα κορίτσια της ομάδας της Λάρνακας Κύπρου Mega Bet Ladiez.

 

Θερμές και βροχερές ευχαριστίες στα κορίτσια της ομάδας για την υπομονή και τη συνεργασία, σε συνθήκες καταρρακτώδους βροχής, αστραπών και ισχυρών ανέμων, μετά το τέλος των αγώνων. Είμαστε σίγουροι ότι δύσκολα θα το ξεχάσουν! Στην περίπτωση κρυοπαγήματος, που απευχόμαστε, επιφυλασσόμαστε όλων των νόμιμων δικαιωμάτων μας!!!

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria