Καστοριά: Μύρωνας Στρατής και Ησαϊας Ματιάμπα στα γενέθλια του Περίπου - OlaDeka

Καστοριά: Μύρωνας Στρατής και Ησαϊας Ματιάμπα στα γενέθλια του Περίπου

Το «Περίπου» σε συνεργασία με την Steve. W. Agency υποδέχονται για πρώτη φορά τον Μύρωνα Στρατή και Ησαϊα Ματιάμπα στην  πόλη της Καστοριάς!

Οι πετυχημένοι καλλιτέχνες έρχονται για μία εμφάνιση «φωτιά» στο καλύτερο μαγαζί της πόλης! Την Κυριακή 23 Ιουλίου, στο «Περίπου» και στις 20.00 ακριβώς, ο Μύρωνας Στρατής και ο Ησαϊας Ματιάμπα  σας ετοιμάζουν ένα εκρηκτικό πρόγραμμα γεμάτο ενέργεια και παλμό!!!

Με την ξεχωριστή χημεία μεταξύ τους, Μύρωνας και Ησαίας μαζί στη σκηνή, δηλώνουν πάντα έτοιμοι να  ξεσηκώσουν το κοινό με τα δυνατά προσωπικά τους τραγούδια, με pop, rock και rnb ρυθμούς, με τραγούδια που όλοι έχουμε τραγουδήσει, με επιτυχίες του τώρα αλλά και με τα ωραία των 80’s και 90’s.

Το αχώριστο δίδυμο  με την υποστήριξη της καλοκουρδισμένης του μπάντας, δίνει υπόσχεση για ακόμη περισσότερες εμπνεύσεις, για περισσότερη τρέλα και ευρηματικότητα, για περισσότερο κέφι και ξεφάντωμα, για περισσότερες μουσικές ακροβασίες και  ανατροπές…. προσκαλώντας σας στο πάρτι του !!

Η Steve W Agency φέρνει κοντά σας τους αγαπημένους σας καλλιτέχνες, όπως μόνο αυτή ξέρει τα τελευταία χρόνια και με μεγάλη επιτυχία. Από τα πιο μικρά έως τα πιο μεγάλα ονόματα της μουσικής βιομηχανίας συνεργάζονται με την εταιρεία και το αποτέλεσμα… φαίνεται!

Καλλιτέχνες με τους οποίους συνεργάζεται: Stan,Πέτρος Ιακωβίδης Κωνσταντίνος Αργυρός , Γιώργος Μαζωνάκης, Νικηφόρος Ελένη Φουρέιρα Γιώργος Παπαδόπουλος κ.α.

Φυσικά η βραδιά θα επιφυλάσσει πολλές εκπλήξεις και δώρα!

See you there!

Για περισσότερες πληροφορίες: https://www.facebook.com/steveWAgency/

received_748139642034986

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria