Καπετάνιο, μα τι λέει! Ο Τσίπρας θέλει «λιμάνι… ξηράς(!!)» στην Καστοριά - OlaDeka

Καπετάνιο, μα τι λέει! Ο Τσίπρας θέλει «λιμάνι… ξηράς(!!)» στην Καστοριά

(σ.σ.)Μεγάλο ζόρι τραβάνε αντιπολιτευτικές ορδές, πολιτικοί και αυτοδιοικητικοί όμορων νομών και άλλοι μίζεροι κύκλοι και έχοντας αιφνιδιαστεί τόσο με την ουσία όσο και με το επικοινωνιακό βάφτισμα του διαμετακομεστικού κέντρου στο Άργος Ορεστικό ως «Λιμάνι ξηράς» που ανακοίνωσε χθες ο πρωθυπουργός, στην προσπάθεια τους να πουνε κάτι, το μόνο που καταφέρνουν είναι να πέφτουν στην «παγίδα» Τσίπρα, δηλαδή να κάνουν ακόμη πιο έντονη την προβολή της συγκεκριμένης εξαγγελίας. Εμείς οι Καστοριανοί εκτός του λιμανιού ξηράς, μπορούμε να προτείνουμε και ξύδι ξηράς…

Δείτε κάτι χαρακτηριστικό:

Ενδιαφέροντα από πασης άποψης τα όσα είπε ο πρωθυπουργός για την παραγωγική ανασυγκρότηση της χώρας στην ομιλία του στην Κοζάνη! Μάλιστα, σε…παγκόσμια πρεμιέρα ανακοίνωσε την κατασκευή «λιμανιού ξηράς» τσακίζοντας στην κυριολεξία χιλιάδες χρόνια ανθρώπινης ανικανότητας η οποία δεν εμπνεύστηκε και δεν κατασκεύασε ένα «λιμάνι ξηράς». Πλέον, όμως η ανθρώπινη  χωρίστηκε στη μέση. Πλέον θα υπάρχει εποχή π.α.τ.γ. λ.ξ και εποχή μ.α.τ.γ.λ.ξ!  Δηλαδή, εποχή προ ανακοίνωσης Τσιπρας για λιμάνι ξηράς και … εποχή μετά ανακοίνωσης Τσιπρα για λιμάνι ξηρας)

Όπως είπε λοιπόν ακριβώς  «ειναι αναγκαία η δημιουργία ενός  – ας μου επιτραπεί η έκφραση- λιμανιού ξηρας στην Καστοριά».

Η έκφραση του επετράπη και  – ας μας επιτραπεί η έκφραση  – μια ακόμη σελίδα στην ιστορία της διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ γράφτηκε με χρυσά γράμματα.

Πηγή

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria