ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΤΟΥ oladeka.com - Αντί Καμμένου έρχεται ο Αλκιβιάδης Στεφανής - OlaDeka

ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΤΟΥ oladeka.com – Αντί Καμμένου έρχεται ο Αλκιβιάδης Στεφανής

Ένας ένας τώρα ανακαλούν και ανακρούουσι πρύμναν!

Επιβεβαίωση του oladeka.com και από τον δήμαρχο Νεστορίου αναφορικά με την (μη) επίσκεψη του ΥΕΘΑ κ. Πάνου Καμμένου στα εγκαίνια του ναού του Ιερού Ναού Κοιμήσεως της Θεοτόκου Γράμμουστας.

Ο κ. Γκέτσιος δηλώνει πως αν και θα ήθελε να παραβρεθεί, τελικά δεν θα επισκεφθεί την Καστοριά ο Πάνος Καμμένος και θα τον αντιπροσωπεύσει ο αρχηγός του ΓΕΣ κ. Αλκιβιάδης Στεφανής στον οποίο ο δήμαρχος Νεστορίου έχει θέσει το ζήτημα της επαναφοράς της 15ης Ταξιαρχίας στην Καστοριά.

Ένας μετά τον άλλον τώρα στην μικρή επαρχιακή μας πόλη, αναδιπλώνονται και προσπαθούν να ξεχάσουν τις ράδιο αρβύλες που δημοσίευαν λίγες μέρες πριν αβασάνιστα υποκλινόμενοι στη μόδα των καιρών, αυτή των fake news.

Όχι πως πρόκειται για κάποα είδηση κρίσιμης σπουδαιότητας, αλλά αυτό το κάνει ακόμη πιο τραγικό. Τι θέλουμε να πούμε; Αν για τέτοια θέματα που μπορούν σε μικρό διάστημα να βγει η αλήθεια στην επιφάνεια, παρ όλα αυτά το μιντιακό σύστημα της Καστοριάς «γεννάει», διαδίδει και συντηρεί με χαλαρή προκλητικότητα και «ανετίλα» τέτοιου είδους fake news, φανταστείτε τι γίνεται σε άλλου είδους «ειδήσεις» οι οποίες δεν είναι δυνατόν να αποδειχτούν χειροπιαστά και άμεσα.

Η Παναγιά να μας βοηθήσει!

 

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria