ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟ - Εξιχνιάστηκε η υπόθεση με την κλοπή σε μετρητά και λίρες από ηλικιωμένη - OlaDeka

ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟ – Εξιχνιάστηκε η υπόθεση με την κλοπή σε μετρητά και λίρες από ηλικιωμένη

Έλληνες ηλικίας 26 και 31 χρόνων οι δύο από τους τρεις δράστες

Θύμα τους μία 76χρονη γυναίκα και ο γιος της

Δυο μήνες τώρα, σηκώνει τον δικό της σταυρό του μαρτυρίου μια ηλικιωμένη από περιοχή της Καστοριάς, που διαπίστωσε ότι ο άγνωστος υπάλληλος της Δ.Ε.Η. δεν ήταν αυτός που έλεγε αλλά κοινός κλέφτης που άρπαξε έναν θησαυρό από το σπίτι της και το σπίτι του γιου της!

Η 76χρονη γυναίκα ήταν μόνη στο σπίτι της στις 8 Μαΐου, όταν ο άγνωστος χτύπησε την πόρτα της και της είπε ότι κινδύνευαν να καούν τα περιουσιακά της στοιχεία από πυρκαγιά που θα ξεσπούσε λόγω βλάβης στον πίνακα παροχής ρεύματος. Αφού κατάφερε να την αποκλείσει σε ένα δωμάτιο, τάχα επισκευάζοντας τη βλάβη, άρπαξε ό,τι πολύτιμο βρήκε και στη συνέχεια την έπεισε ότι παρόμοια βλάβη υπήρχε και στο σπίτι του 53χρονου γιού της που απουσίαζε, ακριβώς από πάνω!

Με την ίδια μέθοδο, κατάφερε να αρπάξει και από εκεί ό,τι είχε αξία και έφυγε με τις τσέπες γεμάτες με «ζεστά» μετρητά ύψους 6.400 ευρώ και πλήθος από χρυσές λίρες! Ο «μαϊμού» τεχνικός διέφυγε προς άγνωστη κατεύθυνση με Ι.Χ. αυτοκίνητο στο οποίο τον περίμεναν δύο συνεργοί του. Όταν μητέρα και γιος διαπίστωσαν ότι είχε αρπάξει ό,τι είχαν και δεν είχαν, κατέφυγαν στην Ασφάλεια που ξεκίνησε έρευνες.

Η κλοπή εξιχνιάστηκε ακριβώς δυο μήνες μετά και οι αστυνομικοί ταυτοποίησαν δυο από τους συνολικά τρεις  δράστες. Πρόκειται για Έλληνες ηλικίας 26 και 31 χρόνων, σε βάρος των οποίων και του άγνωστου τρίτου συνεργού τους σχηματίστηκε δικογραφία που υποβλήθηκε στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καστοριάς. Όμως, ούτε αυτοί έχουν βρεθεί, ούτε η πολύτιμη λεία τους και οι έρευνες συνεχίζονται.

Πηγή

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria