Από τον Προφήτη Ηλία της Κλεισούρας ο αγαπημένος δάσκαλος του χωριού δίνει συμβουλές για το "ευ ζην" - OlaDeka

Από τον Προφήτη Ηλία της Κλεισούρας ο αγαπημένος δάσκαλος του χωριού δίνει συμβουλές για το “ευ ζην”

VIDEO

Το Ευ Ζην  είναι ένας τρόπος ζωής ο οποίος δίνει την δυνατότητα να ορίζουμε την ζωή μας και να επιτυγχάνουμε τους στόχους μας, χαράζοντας την πορεία που οδηγεί στην «Ευτυχία».  Σύμφωνα με την αρχαιοελληνική απόδοση η «Ευτυχία» ορίζεται ως  «στιγμή χαράς»!

Το «Ευ Ζην» δεδομένης της σύγχρονης κοινωνικής πραγματικότητας θα μπορούσε να προσφέρει λύσεις που σχετίζονται με τη Διατροφή, τη Σωματική Άσκηση, την Καλλιέργεια του πνεύματος, τις  Κοινωνικές Σχέσεις  και καθετί που μπορεί να βελτιώσει την ποιότητα της ζωής μας προσφέροντας μας  την πολυπόθητη «Ευτυχία».

Το «Ευ Ζην»  δηλαδή η καλή ποιότητα ζωής, σε συνάρτηση με την καλή υγεία, μπορεί να επιτευχθεί μέσω της στροφής προς τη φύση και τη μελέτη  του παρελθόντος της ανθρωπότητας μέσα από μεγάλους πολιτισμούς, παραδόσεις, μύθους, θρησκείες και τρόπους ζωής.

Ο αγαπημένος Κλεισουριώτης δάσκαλος κ. Γιώργος Γκαλίτσας (Τζιόρτζιος) παραδίδει μαθήματα ευ ζην από το λόφο του Προφήτη Ηλία, μέσα στη αλπικού χαρακτήρα Κλεισουριώτικη φύση, δίνοντας πάντα το στίγμα αυτών που θέλει να εκφράσει, με απλό, παραστατικό και κατανοητό τρόπο: Τι θέλει ο άνθρωπος, λίγο ψωμί λίγο τυρί λίγο κρασί, την φύση, τους συνανθρώπους του και το Θεό του!

Τα μεγάλα, βρίσκονται στα απλά…

Live Video Facebook – Δημήτρης Σμιξιώτης

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria