Αγώνες Ερασιτεχνικής Αλιείας στη Λίμνη «Ορεστιάδα» - OlaDeka

Αγώνες Ερασιτεχνικής Αλιείας στη Λίμνη «Ορεστιάδα»

Από το τμήμα Αλιείας της Διεύθυνσης Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής της ΠΕ Καστοριάς και σύμφωνα με απόφαση του Αντιπεριφερειάρχη Καστοριάς γνωρίζεται ότι

Την Κυριακή 9 Ιουλίου 2017, από τις 09:00 μέχρι και τις 12:00, στην παραλίμνια περιοχή και συγκεκριμένα   από     ύψος ΑΡΧΟΝΤΙΚΟΥ  ΤΣΑΤΣΑΠΑ μέχρι το ύψος  του ΑΡΧΟΝΤΙΚΟΥ ΤΖΩΤΖΑ, θα διεξαχθούν αγώνες Αθλητικής – Ερασιτεχνικής  Αλιείας.

Φορέας υλοποίησης της δράσης είναι ο Εκπολιτιστικός – Εξωραϊστικός Σύλλογος ‘’ΤΟ ΑΠΟΖΑΡΙ’’, την οποία και πραγματοποιεί στο πλαίσιο  της 17ης Γιορτής Καστοριανού Ψαριού 2017:

 

Αλιευτικά Εργαλεία ορίζονται: (απλό καλάμι ή καλάμι με μηχανισμό ρίψης ή πετονιά ριχτή ανεξαρτήτου μεγέθους άγκιστρου ).
Επιτρέπονται Όλα τα είδη ιχθύων της Λίμνης.
ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ:                                                                                                    – Συμμετοχή όλων των  ατόμων ανεξαρτήτου ηλικίας-φύλου ερασιτεχνών αλιέων.

-Συμμετέχοντες –παιδιά κάτω των 14 ετών με απαραίτητη τη  συνοδεία γονέα-κηδεμόνα

-Κάθε συμμετέχοντας λαμβάνει μέρος με ένα και μόνο αλιευτικό εργαλείο.

– Ως δόλωμα θα χρησιμοποιείται μόνο οτιδήποτε φυσικό υλικό.

– Απόσταση συμμετεχόντων μεταξύ τους πέντε (5) μέτρα κατ’ ελάχιστον.

– Κατάταξη συμμετεχόντων βάσει και μονό με τον αριθμό  των καταγεγραμμένων  αλιευθέντων ιχθύων από παρατηρητές –μέλη Δ.Σ. Συλλόγου.

 

Ως έπαθλο ορίζονται για τους τρεις πρώτους νικητές-συμμετέχοντες αλιευτικά εργαλεία.

Το ενεργές διοικητικό συμβούλιο του Εξωραϊστικού Πολιτιστικού Συλλόγου ‘’Το Απόζαρι’’ αποτελεί  την οργανωτική επιτροπή και τους παρατηρητές  της  διεξαγωγής των  αγώνων  καθώς επίσης καθίστανται υπεύθυνοι και για την ασφαλή διενέργεια  αυτών, των συμμετεχόντων και των θεατών. Επίσης θα παρευρίσκεται ιατρός με κινητό φαρμακείο για την πρόληψη ατυχήματος.

Παρακαλούνται οι επαγγελματίες αλιείς κατά το χρονικό διάστημα διεξαγωγής των αγώνων να απομακρύνουν τα αλιευτικά τους εργαλεία από την συγκεκριμένη περιοχή και σε απόσταση από την ακτή μέχρι 100 μέτρα.

Για περισσότερες πληροφορίες Διεύθυνσης Αγροτική Οικονομίας και Κτηνιατρικής,  τμήμα Αλίείας, κ. Φίλος Παύλος, τηλ. 2467350255.

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria