Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΠΑΡΑΧΩΡΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟΝ ΤΡΙΤΟ ΟΡΟΦΟ ΤΗΣ ΠΡΩΗΝ ΝΟΜΑΡΧΙΑΣ ΓΙΑ ΜΕΤΑΣΤΕΓΑΣΗ ΤΗΣ ΕΦΟΡΙΑΣ - OlaDeka

Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΠΑΡΑΧΩΡΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟΝ ΤΡΙΤΟ ΟΡΟΦΟ ΤΗΣ ΠΡΩΗΝ ΝΟΜΑΡΧΙΑΣ ΓΙΑ ΜΕΤΑΣΤΕΓΑΣΗ ΤΗΣ ΕΦΟΡΙΑΣ

Αποκλειστικά το έγγραφο της Π.Δ.Μ. στη Γενική Γραμματεία Δημ. Περιουσίας του Υπουργείου Οικονομικών που στέλνει την εφορία οριστικά σε δημόσιο κτίριο

Οι εξελίξεις είναι ραγδαίες στο ζήτημα της μετεγκατάστασης της εφορίας (ΔΟΥ) Καστοριάς αφού η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας απέστειλε έγγραφο που θέτει σε εφαρμογή τον όρο ο οποίος αναφέρει ότι εάν βρεθεί δημόσιο κτίριο για την στέγαση της εφορίας, τότε η υπηρεσία μεταφέρεται άμεσα στον ανευρεθέντα δημόσιο χώρο. Μετά από αυτό, φαίνεται ότι η μεταστέγαση πλέον έχει κλειδώσει και αναμένονται οι επίσημες ανακοινώσεις του υπουργείου που από ότι φαίνεται έχει μονόδρομο μπροστά του.

Δείτε το Δελτίο Τύπου της Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ Καστοριάς και το έγγραφο της ΠΔΜ που παραχωρεί ολόκληρο τον τρίτο όροφο της Π.Ε. Καστοριάς για τη συγκεκριμένη χρήση:

Για τη στέγαση της Δ.Ο.Υ. Καστοριάς

Έπειτα από τις πολύμηνες και επίμονες προσπάθειες της Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ Καστοριάς, κόντρα σε ένα πανίσχυρο τοπικό κατεστημένο, η μεταστέγαση της ΔΟΥ Καστοριάς σε δημόσιο κτίριο άρχισε να δρομολογείται. Με τη συμπαράσταση και τις συνέργειες της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας που παραχωρεί τον τρίτο όροφο του κτιρίου που στεγάζεται η Αντιπεριφέρεια Καστοριάς, ανοίγει εμπράκτως ο δρόμος για την επιστροφή της ΔΟΥ Καστοριάς στο κτίριο από το οποίο εκδιώχθηκε, όπως και άλλες δημόσιες υπηρεσίες, τις προηγούμενες δεκαετίες αφήνοντας υπόνοιες στην τοπική κοινωνία για εξυπηρέτηση ημετέρων.

Η μετεγκατάσταση της ΔΟΥ Καστοριάς είναι η αρχή ενός συνόλου ενεργειών της Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ Καστοριάς για τη στέγαση όλων των δημοσίων υπηρεσιών σε δημόσια κτίρια, έτσι ώστε τα χρήματα του Έλληνα φορολογούμενου να πιάνουν τόπο και να μην κατασπαταλώνται στην εξυπηρέτηση πελατειακών σχέσεων.

ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ

metestegasi

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria