26ου ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΑΛΑΙΜΑΧΩΝ ΕΤΟΥΣ 2017 - OlaDeka

26ου ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΑΛΑΙΜΑΧΩΝ ΕΤΟΥΣ 2017

Ο Δήμος Καστοριάς προκηρύσσει το 26ο ετήσιο Τουρνουά Μπάσκετ Παλαιμάχων που θα ξεκινήσει μέσα στον μήνα Ιούνιο  του ετους 2017.

Οι όροι συμμετοχής είναι οι εξής:

Οι παίκτες των ομαδών πρέπει να είναι ηλικίας 30 ετών και άνω, δηλαδή να έχουν γεννηθεί μέχρι και το έτος 1987.

Η Δήλωση συμμετοχής θα περιλαμβάνει ονομαστική κατάσταση των αθλητών, το όνομα της ομάδας και το τηλέφωνο του υπευθύνου της.

Δεν επιτρέπεται η συμμετοχή παιχτών που κατέχουν δελτίο αθλητή και αγωνίστηκαν στην περίοδο 2016-2017 σε επίσημους αγώνες του σωματείου τους.

Κάθε ομάδα έχει δικαίωμα να δηλώσει μέχρι 12 παίχτες και είναι υποχρεωμένη να παρουσιάζει κάθε φορά στο γήπεδο τουλάχιστον τους 6.

Κατά την διεξαγωγή των Αγώνων θα ακολουθηθούν απόλυτα οι κανονισμοί της Ομοσπονδίας Καλαθόσφαιρας.

Από τον αριθμό των συμμετεχόντων ομάδων θα εξαρτηθεί ο τρόπος διεξαγωγής του Τουρνουά, δηλαδή αν θα ισχύσει το σύστημα της βαθμολογίας ή θα γίνει διαχωρισμός σε ομίλους.

Σε περίπτωση μη καθόδου κάποιας ομάδας στο γήπεδο την ώρα του αγώνα, ο αγώνας θα κρίνεται με νίκη της αντιπάλου της. Κανένας αγώνας δεν θα αναβάλλεται για κανένα λογο.

Η αγωνόδικος Επιτροπή θα μπορεί να επιβάλλει ποινές σε τυχόν παραβάσεις της προκήρυξης ή των κανονισμών των αγώνων.

Οι δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται δεκτές μέχρι την Τεταρτη 31-5-2017 στον υπεύθυνο διεξαγωγής αγώνων Ντόντη Βαγγέλη τηλ: 6932488201.

Καμία αλλαγή στις συνθέσεις των ομάδων δεν θα γίνει δεκτή μετά την

παραπάνω ημερομηνία.

Η ευθύνη ιατρικής εξέτασης των παικτών είναι προσωπική.

Στην πρώτη ομάδα της τελικής κατάταξης θα απονεμηθεί κύπελλο. Η απονομή των επάθλων θα γίνει με μέριμνα του Δήμου Καστοριάς, ανάλογα με την παρουσία επισήμων.

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria