Το ρεπορτάζ του STAR για την απίστευτη τραγωδία στην Καστοριά - OlaDeka

Το ρεπορτάζ του STAR για την απίστευτη τραγωδία στην Καστοριά

Γυναίκα έχασε τη ζωή της από σουβλάκι

Απίστευτο παιχνίδι έπαιξε η μοίρα σε μια γυναίκα από την Καστοριά ανήμερα της Πρωτομαγιάς. Η 57χρονη Μαρία Πουρσανίδου, η οποία ήταν δημοσιογράφος έχασε τη ζωή της από…  σουβλάκι!

Ένα κομμάτι κρέας 6 εκατοστών στάθηκε στο λαιμό της Μαρίας Πουρσανίδου έφραξε τις αναπνευστικές οδούς και παρά τις προσπάθειες φίλων και γιατρών να την σώσουν δεν τα κατάφεραν και η άτυχη δημοσιογράφος άφησε την τελευταία της πνοή στο Μποδοσάκειο Νοσοκομείο Πτολεμαΐδας.

Η είδηση όπως ήταν φυσικό προκάλεσε σοκ στην Καστοριά, καθώς κανείς δεν μπορεί να πιστέψει πως ένα σουβλάκι σε μια στιγμή χαράς προκάλεσε τον θάνατο στην 57χρονη γυναίκα.

Η αδελφή της Μαρίας Πουρσανίδου μίλησε στην εκπομπή του Ε «Tatiana Live». «Πρόλαβαν να την πάνε στο νοσοκομείο, όμως το κομμάτι ήταν μεγάλο και η Μαρία έκανε 15 λεπτά να πάρει αέρα», είπε αρχικά η αδελφή του θύματος, περιγράφοντας τα τελευταία λεπτά της 57χρονης.

«Έξω από το σπίτι μας, κοντά σε ένα περίπτερο ψήνανε γείτονες. Η Μαρία βγήκε έξω να τους δει και να φάει κάτι μαζί τους. Δεν θα έτρωγε εκεί λογικά, θα έτρωγε σπίτι. Αλλά πετάχτηκε να δει αυτούς που ψήνανε εκεί, τα παιδιά. Τελικά έφαγε κρέας, το οποίο όπως είπαν οι γιατροί ήταν αρκετά μεγάλο. Ήταν 6-7 εκατοστά! Προφανώς της γλίστρησε, της έφυγε μέσα στο στόμα, δεν ξέρω», πρόσθεσε η ίδια.

Παρά τις πρώτες βοήθειες φίλων και γνωστών και την άμεση επέμβαση του ΕΚΑΒ, η 57χρονη δεν τα κατάφερε.

«Αμέσως ήρθαν η αστυνομία και οι γιατροί που υπήρχαν εκεί στις κούνιες, στην παιδική χαρά. Προσπαθούσαν να της δώσουν τις πρώτες βοήθειες και στο νοσοκομείο κάνανε τόση μεγάλη προσπάθεια για να βγει το κρέας .. Όλοι οι γιατροί ήταν πάνω από το κεφάλι της. Βγάλανε το κρέας, επαναφέρανε την καρδιά της. Eπανήλθε η καρδιά, αλλά ο εγκέφαλος είχε τελειώσει. Στον αξονικό φαινόταν ότι ο εγκέφαλος είχε τερματιστεί», πρόσθεσε η αδελφή της άτυχης δημοσιογράφου.

Η κηδεία της Μαρίας Πουρσανίδου τελέστηκε το πρωί της Τετάρτης στον ιερό ναό Αγίου Γεωργίου Καστοριάς, παρουσία συγγενών, φίλων και συναδέλφων της.

Πηγή

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria