ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ ΑΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ - OlaDeka

ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ ΑΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ

Β΄ ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΝΔΡΩΝ, ΦΙΛΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ Α.Σ. ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ, ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΩΝ, ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ

Β΄ ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΝΔΡΩΝ

Γ.Σ. ΕΡΜΗΣ ΑΓΙΑΣ – Α.Σ. ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ 61 – 58

 

Τρεις στροφές πριν τη λήξη του Πρωταθλήματος, η ομάδα μας αγωνίστηκε στην έδρα του Ερμή Αγιάς, όπου σ’ ένα κλειστό παιχνίδι γνώρισε την ήττα στη λεπτομέρεια, με σκορ 61-58.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την ομάδα του Ερμή Αγιάς για την τιμή που μας έκαναν, βραβεύοντας την ομάδα μας πριν την έναρξη του αγώνα, για την ΑΝΟΔΟ στην Α2 Εθνική Κατηγορία.

Τους ευχαριστούμε και τους ευχόμαστε καλή συνέχεια στο υπόλοιπο του Πρωταθλήματος και να επιτευχθούν οι στόχοι της ομάδας τους.

 

Δεκάλεπτα: 18-14, 29-29, 48-43, 61-58

Διαιτητές: Θεοδώρου-Τζιόπανος

Ερμής Αγιάς (Γιασάρης): Αγαπίου, Τσιαμπαλής 8 (1), Γκανέτσας 6 (2), Μηλιώνης 5 (1), Χαλκιάς, Κόμματος 17 (4), Περρωτής 5, Τριανταφύλλου 8 (2), Βαβάτσικος 10, Γούλας 2.

Α.Σ.Καστοριάς (Σούλιος): Αντωνιάδης 2, Χονδρογιάννης 5, Ματενίδης 4, Μπέγος, Απιδόπουλος 7, Ελευθεριάδης 14( 3), Τερσενίδης 2, Τασιούδης 2, Τεπετίδης 6 (2), Μπένας 14 (1), Τσότσος 2, Τακίδης

ermis-agias-kastoria.f8838d510711b13e086dbeb02e9433f4

unnamed (1)

unnamed (2)

unnamed (4)

unnamed

ΦΙΛΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ Α.Σ. ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ – Α.Σ. ΔΙΟΣΚΟΥΡΟΙ ΚΟΖΑΝΗΣ

 

Οι φιλικοί αγώνες συνεχίστηκαν και για αυτήν την εβδομάδα για τα τμήματα υποδομής του Συλλόγου μας.

Συγκεκριμένα την Κυριακή 7 Μαϊου ο Α.Σ. Καστοριάς φιλοξένησε την ομάδα των Διόσκουρων Κοζάνης στο ΔΑΚ Καστοριάς.

Οι δύο ομάδες επέκτειναν την όμορφη συνεργασία τους και στα τμήματα υποδομής των δύο συλλόγων. Πραγματοποιήθηκαν μέσα σε μια πολύ όμορφη ατμόσφαιρα φιλικοί αγώνες με υγιή συναγωνισμό και πολλά παιδικά χαμόγελα.

Το ΔΑΚ Καστοριάς γέμισε από γονείς και φίλους των δύο ομάδων, οι οποίοι χειροκρότησαν όλα τα παιδιά.

Ευχαριστούμε θερμά την ομάδα των Διόσκουρων Κοζάνης, τους ευχόμαστε κάθε επιτυχία και περιμένουμε με χαρά την πρόσκλησή τους ν ανταποδώσουμε την επίσκεψή τους.

as-akadimies unnamed (3)

Α.Σ. ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΩΝ

Α.Σ. ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ – ΠΑΟΚ ΜΕΣΟΠΟΤΑΜΙΑΣ 42-26

 

Το Σάββατο 6 Μαϊου πραγματοποιήθηκε ο αγώνας  Πρωταθλήματος Παγκορασίδων στο Κλειστό Γυμναστήριο της Καστοριάς με την αντίστοιχη ομάδα του ΠΑΟΚ Μεσοποταμίας.

Με πολύ καλή εμφάνιση και των δύο ομάδων, τα Κορίτσια του Α.Σ. Καστοριάς πέτυχαν  νίκη επί της ομάδας του ΠΑΟΚ, με σκορ 42-26 και απόλαυσαν ένα ωραίο παιχνίδι!

Δεκάλεπτα: 12-6, 19-14, 35-20 και 42-26.

Α.Σ. Καστοριάς (Παπαδημητρίου): Τσιαντά, Κρανιά, Πολίσι, Καλλίνικου Μ., Θυμιοπούλου, Καλλίνικου Κ., Χατζηιορδανίδου, Βλάχου.

as-pagkorasides

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ

Φ.Ο. ΠΡΩΤΕΑΣ – Α.Σ. ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ 56 – 51

Την Κυριακή 7 Μαϊου, η ομάδα των Παμπαίδων του Α.Σ. Καστοριάς, αγωνίστηκε στα Γρεβενά με την αντίστοιχη ομάδα του Πρωτέα.

Ευχαριστημένοι από την εμφάνιση της ομάδας μας και συγκεκριμένα, από την αντίδραση που είχαν τα παιδιά στο 3ο και 4ο δεκάλεπτο, που έπαιξαν με πάθος και κατάφεραν ν αλλάξουν το σκορ από -17 στους +3.

Βέβαια στο τέλος όμως, με ανατροπή χάσαμε την νίκη από βολές.

  

Δεκάλεπτα: 16-07, 18-14, 10-18, 12-12

Α.Σ. Καστοριάς (Μάρας): Καμπούρης, Κέδρος, Καλαϊτζίδης, Παπαδημητρίου, Φάσσας,  Χάτσιος, Καλαφατίδης, Πελαγίδης, Μονοβασίλης και Ηλιόπουλος.

as-pampaides

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria