Πινγκ – Πονγκ: Οι Παμπαίδες του Κένταυρου Καστοριάς στα προκριματικά του πανελληνίου πρωταθλήματος - OlaDeka

Πινγκ – Πονγκ: Οι Παμπαίδες του Κένταυρου Καστοριάς στα προκριματικά του πανελληνίου πρωταθλήματος

Το Σάββατο 20/5/2017 πραγματοποιήθηκαν τα προκριματικά του Πανελληνίου πρωταθλήματος παμπαίδων και παγκορασίδων, και οι δυο αυτές κατηγορίες αποτελούν το μέλλον του αθλήματος στην χώρα μας. Η διοργάνωση διεξήχθη σε έξι συνολικά πόλεις της χώρας: Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Πάτρα, Αλεξανδρούπολη, Καβάλα και Χίο. Οι αγώνες αυτοί έδωναν τις προκρίσεις για την τελική φάση του πανελλήνιου πρωταθλήματος όπου θα διεξαχθεί στις 3 και 4 Ιουνίου στην Κόρινθο.

Ο Α.Σ.Μ. Καστοριάς “Ο Κένταυρος” ταξίδεψε στην Θεσσαλονίκη με δύο παμπαίδες: τον Μοσχάκη Δημήτριο και τον Φωτιάδη Παναγιώτη, και οι δύο αθλητές πραγματοποίησαν καλές εμφανίσεις. Ο Φωτιάδης Παναγιώτης αποκλείστηκε στην φάση των ομίλων έχοντας δυο ήττες και μια νίκη, ενώ ο Μοσχάκης Δημήτριος πέρασε από την φάση των ομίλων αήττητος έχοντας τρεις νίκες αλλά αποκλείστηκε στον νοκ-αουτ αγώνα της 16άδα.

Επόμενη αγωνιστική δραστηριότητα για τους άνδρες του Α.Σ.Μ. Καστοριάς “Ο Κένταυρος” είναι στις 23-24-25/6/2017 με το διεθνές τουρνουά επιτραπέζιας αντισφαίρισης που θα διεξαχθεί στις Πρέσπες και αναμένετε να συμμετάσχουν πολλοί αθλητές από Ελλάδα, Σερβία, Σκόπια, Αλβανία, Ρουμανία, Τουρκία και Αγγλία.

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria