Μεγάλη συγκέντρωση ενστόλων στο Σύνταγμα - Δυναμικό παρόν από τη Δυτική Μακεδονία - OlaDeka

Μεγάλη συγκέντρωση ενστόλων στο Σύνταγμα – Δυναμικό παρόν από τη Δυτική Μακεδονία

ΤΟ oladeka.com ήταν εκεί

Πανελλαδική συγκέντρωση διαμαρτυρίας πραγματοποίησαν λίγο πριν συνδικαλιστικοί εκπρόσωποι των Σωματείων Ασφαλείας στο Σύνταγμα. Πάνω από 1.000 άτομα έχουν συγκεντρωθεί από τη Δυτική Μακεδονία, Θεσσαλονίκη, τη Δράμα, την Εύβοια, τη Ροδόπη, τα Τρίκαλα και την Ακαρνανία, ενώ θα πραγματοποίησαν πορεία προς τη Βουλή.

Στη συγκέντρωση στην πλατεία Συντάγματος, οι ένστολοι υπενθυμίζουν τα όσα υποσχέθηκε η κυβέρνηση προεκλογικά, με βίντεο το οποίο παίζει συνεχώς σε οθόνη πάνω στην εξέδρα. Στη συγκέντρωση παρών ήταν και ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Γιώργος Γερμενής, από τον οποίο, ωστόσο, ζητήθηκε να αποχωρήσει.

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Πανελλήνια Ένωση Αξιωματικών Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής “ήρθε η ώρα η κυβέρνηση να υλοποιήσει τις προεκλογικές της δεσμεύσεις για τα Σώματα Ασφαλείας”.

Οι ίδιοι απαιτούν «πλήρη συμμόρφωση προς τις αποφάσεις του ΣτΕ, ένα ειδικό μισθολόγιο με αναγνώριση της επικινδυνότητας της εργασίας σύμφωνα και με τις δικαστικές αποφάσεις, τερματισμό των περικοπών των δαπανών, νέες προσλήψεις, έκδοση διευκρινιστικών εγκυκλίων που θα εξειδικεύουν την εφαρμογή των διατάξεων του ασφαλιστικού νόμου, την διάσωση των ασφαλιστικών ταμείων και επιστροφή των «αποθεματικών», καθώς και την ενίσχυση του αξιόμαχου των Σωμάτων Ασφαλείας».

κειμ

κειμ2

«Ας δώσουμε ένα τέλος όλοι μαζί στον εμπαιγμό και την απαξίωση» σημειώνουν οι συνδικαλιστές της ΕΛ.ΑΣ, ενώ κάλεσμα σε συναδέλφους τους να συμμετέχουν στο συλλαλητήριο απευθύνουν και αστυνομικοί που συμμετέχουν σε συνδικαλιστικά όργανα και υπηρετούν στα ΜΑΤ.

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

pyro-lakon

viber image

 

 

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria