ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ RUN GREECE ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ 2017 - OlaDeka

ΚΑΣΤΟΡΙΑ – ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ RUN GREECE ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ 2017

Πραγματοποιείται την Κυριακή 14 Μαΐου στην Καστοριά και ώρα 10:00, ο κατά κοινή ομολογία επιτυχημένος θεσμός του ΣΕΓΑΣ RUN GREECE.

Οι εγγραφές όσων επιθυμούν να συμμετάσχουν συνεχίζονται. Απαιτείται επικοινωνία με τα γραφεία της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Δυτικής Μακεδονίας, Αγίου Αθανασίου 36, τηλέφωνο 24670 23555 και ώρες 09:00 έως 17:00 μέχρι και την Παρασκευή 12 Μαΐου. Επίσης μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή, εφόσον υπάρχουν κενές θέσεις και το Σάββατο 13 Μαΐου στο Κέντρο Εγγραφών, που θα λειτουργήσει στο Αμφιθέατρο της Περιφερειακής Ενότητας Καστοριάς και ώρες 10:00 έως 20:00, αλλά και να παραλάβουν το πακέτο τους (νούμερο,t-shirt,πρόγραμμα αγώνα) αυτοί που ήδη έχουν εγγραφεί.

Από τους διοργανωτές δηλαδή Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας, Αντιπεριφέρεια Καστοριάς, Δήμο Καστοριάς, ΣΕΓΑΣ και όλες τις εθελοντικές ομάδες που αγκαλιάζουν τον θεσμό, όλα είναι έτοιμα για την επιτυχή και άριστη έκβαση της εκδήλωσης.

Επειδή για την τέλεση του αγώνα θα απαιτηθούν παρεμβάσεις στο οδικό δίκτυο της πόλης της Καστοριάς, ζητούμε την κατανόησή σας και την προσωπική συνεισφορά του καθενός μέχρι το τέλος των Αγώνων. Σε κάποιες οδούς θα απαγορευτεί η κυκλοφορία ενώ σε άλλες, για ορισμένο χρονικό διάστημα, η στάθμευση οχημάτων, κάτι το οποίο θα γνωστοποιηθεί έγκαιρα.

Οι διαδρομές και οι χάρτες όλων των Δρόμων αναφέρονται μέσα στο πρόγραμμα των αγώνων που δίνεται σε όλους τους δρομείς όταν παραλαμβάνουν το πακέτο τους.

Ευχαριστούμε, εκ των προτέρων, για τη συνεργασία και καλούμε όλους τους πολίτες της Καστοριάς να γίνετε μέρος της μεγάλης γιορτής του αθλητισμού και του πολιτισμού στην πόλη μας.

ΟΛΟΙ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΝΙΚΗΤΕΣ

ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

      ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria