Καστοριά - ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ- Σύλληψη 27χρονου για παιδική πορνογραφία - OlaDeka

Καστοριά – ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ- Σύλληψη 27χρονου για παιδική πορνογραφία

ΕΙΧΕ ΕΛΕΓΧΘΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΟΤΑΝ ΗΤΑΝ ΦΟΙΤΗΤΗΣ ΣΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ – ΤΟΤΕ ΕΙΧΕ ΕΞΑΦΑΝΙΣΕΙ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΜΕΤΕΦΕΡΕ ΣΤΗΝ ΚΑΣΤΟΡΙΑ

Ο συναγερμός στα γραφεία της δίωξης ηλεκτρονικού εγκλήματος είχε χτυπήσει πριν 2 χρόνια περίπου και το σήμα που έδιναν οι αμερικανικές συνεργαζόμενες υπηρεσίες έδειχνε ότι το παράνομο υλικό παιδικής πορνογραφίας είχε γίνει download στην περιοχή της Φλώρινας.

Η κινητοποίηση της δίωξης ήταν άμεση αλλά άκαρπη. Ο φοιτητής στο σπίτι του οποίου είχε διεξαχθεί η έρευνα είχε καταφέρει να εξαφανίσει το υλικό που είχε κατεβασμένο στον υπολογιστή του, με αποτέλεσμα να μην βρεθεί κάτι από τότε.

Απ ότι φαίνεται όμως, ο Καστοριανός φοιτητής δεν ξέχασε τις συνήθειες του ούτε μετά την αποφοίτηση του και αντίθετα, τις μετέφερε στην Καστοριά, μαζί με το παράνομο υλικό στον υπολογιστή του – στην μόνιμη κατοικία του- μετά την αποφοίτηση του. Αυτό το υλικό εντοπίστηκε και κατασχέθηκε από τις αρχές μετά από έφοδο που έγινε στην κατοικία του στην Καστοριά.

Μετά από μεθοδική παρακολούθηση, τα στελέχη της δίωξης ηλεκτρονικού εγκλήματος με την καταλυτική συνδρομή των τοπικών συναδέλφων τους, κατέληξαν χθες  γύρω στις 11:00 περίπου στην σύλληψη του 27χρονου Καστοριανού  ο οποίος αναμένεται να προφυλακιστεί μετά την προσαγωγή του ενώπιον του εισαγγελέα, στις 12:00 το μεσημέρι.

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria