ΕΟΓ: Το ντοκιμαντέρ αποτελεί το επιστέγασμα της οργανωμένης προσπάθειάς μας για την επικύρωση της μακράς παράδοσης της τέχνης του κομματιαστού - OlaDeka

ΕΟΓ: Το ντοκιμαντέρ αποτελεί το επιστέγασμα της οργανωμένης προσπάθειάς μας για την επικύρωση της μακράς παράδοσης της τέχνης του κομματιαστού

Ευχαριστήριο σε όσους συμμετείχαν στο συνέδριο «Η Τέχνη της Γούνας, Χθες Σήμερα Αύριο, Ιστορία και Πολιτισμός»

Με την παρούσα επιστολή θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά όλους όσους συμμετείχαν στο συνέδριο «Η Τέχνη της Γούνας, Χθες Σήμερα Αύριο, Ιστορία και Πολιτισμός», το οποίο πραγματοποιήθηκε στο Βουδούρειο Πολιτιστικό Κέντρο της Σιάτιστας το Σάββατο 13 Μαΐου 2017 και την Κυριακή 14 Μαΐου στο ξενοδοχείο ΛΙΜΝΑΙΟΝ στην Καστοριά.

Η διενέργεια του συνεδρίου έδωσε το έναυσμα για την  ένταξη της τέχνης των γουνοποιών της Δυτικής Μακεδονίας στην άυλη πολιτιστική κληρονομιά, αλλά και στην ανάκαμψη του κλάδου. Ακούστηκαν ενδιαφέρουσες εισηγήσεις και προτάσεις για την στήριξη της γούνας, την κατοχύρωση του επαγγέλματος και τις προοπτικές κατάκτησης νέων αγορών.

Εκτιμούμε ότι το ντοκιμαντέρ, μέρος του οποίου προβλήθηκε αποτελεί το επιστέγασμα της οργανωμένης προσπάθειάς μας για την επικύρωση της μακράς παράδοσης που συνοδεύει το μοναδικό προϊόν της τέχνης του κομματιαστού.

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria