Στη Γαλατινή για Πάσχα ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Δημήτρης Τζανακόπουλος - OlaDeka

Στη Γαλατινή για Πάσχα ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Δημήτρης Τζανακόπουλος

Θα παραμείνει μέχρι τη Δευτέρα του Πάσχα

Στη Γαλατινή βρίσκεται από τη Μ. Παρασκευή, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του kozanimedia.gr, ο υπουργός Επικρατείας και κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος, ο οποίος επέλεξε να περάσει τις ημέρες του Πάσχα στην περιοχή.

Ανάσταση στη Γαλατινή έκανε απόψε ο υπουργός Επικρατείας και κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος,ο οποίος βρίσκεται στο όμορφο και ορεινό χωριό του Βοϊου για τις ημέρες του Πάσχα, μαζί με τη δημοσιογράφο Στέλλα Γκαντώνα, η οποία κατάγεται από την περιοχή. Ο κ. Τζανακόπουλος παρακολούθησε την αναστάσιμη λειτουργία και έγινε δεκτός με ιδιαίτερη θερμότητα από τους κατοίκους της Γαλατινής.

Ο Δημήτρης Τζανακόπουλος διατηρεί σχέση με δημοσιογράφο καταγόμενη από τη Γαλατινή, η οποία ζει και εργάζεται χρόνια στην Αθήνα και φέτος μαζί με την οικογένειά της (η οποία τα τελευταία χρόνια επίσης ζει στην πρωτεύουσα) αποφάσισαν να επισκεφθούν την ιδιαίτερη πατρίδα τους για τις ημέρες του Πάσχα.

Ο Δημήτρης Τζανακόπουλος εκτός από τη δημόσια παρουσία του στην τελετή περιφοράς του επιταφίου στη Γαλατινή, την Μ. Παρασκευή το βράδυ, επέλεξε να απολαύσει και μία χαλαρή βόλτα το απόγευμα στη Σιάτιστα, όπου συνοδεία του Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας ήπιαν καφέ στην πλατεία της Χώρας.

Ο Δημήτρης Τζανακόπουλος είχε στο πλευρό του τη Γαλατινιώτισσα σύντροφό του ενώ και ο Θεόδωρος Καρυπίδης συνοδευόταν από τη σύζυγό του

Ο Δημήτρης Τζανακόπουλος αποτελεί έναν από τους πιο στενούς συνεργάτες του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα, με τον οποίο διατηρεί χρόνια φιλία, ενώ ήταν από τους ανθρώπους που μπήκαν πρώτοι στο Μέγαρο Μαξίμου μετά την εκλογή ΣΥΡΙΖΑ στην κυβέρνηση. Μετά το ανασχηματισμό ανέλαβε θέση Υπουργού Επικρατείας αλλά και τον νευραλγικό ρόλο του κυβερνητικού εκπροσώπου.

tzanakopoulos

Πηγή

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria