Πινγκ – Πονγκ: Τρία χρυσά μετάλλια για τον Κένταυρο Καστοριάς στο 14ο τουρνουά Κοζάνης - OlaDeka

Πινγκ – Πονγκ: Τρία χρυσά μετάλλια για τον Κένταυρο Καστοριάς στο 14ο τουρνουά Κοζάνης

Φωτογραφίες – βίντεο

Το Σαββατοκύριακο 1-2/4/2017 πραγματοποιήθηκε στην Κοζάνη το 14ο τουρνουά επιτραπέζιας αντισφαίρισης του Δήμου Κοζάνης, το  οποίο διοργάνωσε οΣ.Ε.Α. Κοζάνης μαζί με το Δήμος Κοζάνης και συμμετείχαν περίπου 100 αθλητές και αθλήτριες από τις ακόλουθες περιοχές: Κοζάνη, Καστοριά, Ιωάννινα, Φλώρινα, Θεσσαλονίκη.

Ο Α.Σ.Μ. Καστοριάς “Ο Κένταυρος” συμμετείχε με 16 αθλητές-τριες σε τέσσερις ηλικιακές κατηγορίες: αγόρια δημοτικού, κορίτσια δημοτικού-γυμνασίου, αγόρια γυμνασίου-λυκείου, άνδρες αθλητές (με δελτίο), άνδρες ανεξάρτητοι. Ο Κένταυρος Καστοριάς κατάφερε να πάρει τρία χρυσά μετάλλια από τις τέσσερις κατηγορίες όπου συμμετείχε.

Αναλυτικότερα, το Σάββατο στην κατηγορία των αγοριών δημοτικού το χρυσό μετάλλιο κατέκτησε ο καστοριανός Μοσχάκης Δημήτριος κερδίζοντας στον τελικό τον Χρήστου από τα Ιωάννινα με σκορ 3-1 στα σετ, ενώ στην κατηγορία αγοριών γυμνασίου-λυκείου το χρυσό μετάλλιο κατέκτησε ο καστοριανός  Μοσχάκης Νικόλαος καθώς κέρδισε τον Ιορδανίδη από την Κοζάνη με σκορ 3-1 στα σετ. Επίσης το Σάββατο συμμετείχαν και οι καστοριανοί αθλητές: Ζηκίδης Κων/νος,  Τοκατλίδης Φώτης, Φωτιάδης Παναγιώτης, Σιάντσης Γεώργιος, Βράκας Κων/νος, Παναγιώτου Σπύρος, Πληκαδίτη Θεοδώρα, Γκοσιοπούλου Θεοδότα παρόλο ότι οι περισσότεροι συμμετείχαν για πρώτη φορά σε αγώνες πραγματοποίησαν πολύ καλές εμφανίσεις στους αγώνες τους δείχνοντας ότι το μέλλον τους ανήκει.

 Την Κυριακή διεξήχθησαν οι κατηγορίες: ανδρών αθλητών (με δελτίο) και  ανεξαρτήτων ανδρών.  Στην πρώτη κατηγορία το χρυσό μετάλλιο κατέκτησε ο καστοριανός Γκιμουρτζίνας Αχιλλέας αφού κέρδισε τον Παναγιωτίδη Αλέξανδρο από τα Ιωάννινα με σκορ 3-1 στα σετ, αξίζει να σημειωθεί ότι στο ημιτελικό κέρδισε τον Ακρίβη Γεώργιο από τα Ιωάννινα με σκορ 3-2 στα σετ στο συγκεκριμένο αγώνα ο καστοριανός αθλητής βρέθηκε να χάνει 2-1 στα σετ και στο 4ο σετ 7-3 αλλά κατάφερε να κάνει την ανατροπή και να βρεθεί στον τελικό. Επίσης στην συγκεκριμένη κατηγορία συμμετείχε ο Γκιμουρτζίνας Τρύφων και ο Γκιμουρτζίνας Ιωάννης οι οποίοι αποκλείστηκαν στην 8άδα.

Στην κατηγορία των ανεξαρτήτων ανδρών συμμετείχε ο Γινόπουλος Παντελής , ο Κράκας Θωμάς και ο Καλύβας Πέτρος. Οι καστοριανοί αθλητές ήταν άτυχοι στις κληρώσεις καθώς έτυχαν να αντιμετωπίσουν περισσότερο εμπείρους αθλητές καθώς ο Γινόπουλος και ο Κράκας συμμετείχαν για πρώτη φορά σε αγώνες παρόλα αυτά πραγματοποίησαν πολύ καλές εμφανίσεις αλλά αποκλείστηκαν στην φάση των ομίλων με τον Καλύβα Πέτρο να μην παίρνει την πρόκριση για την επόμενη φάση οριακά για λίγους πόντους.

DSC_0065

DSC_0073

DSC_0088

gkimourtzinas-axilleas

IMG_20170401_151626

IMG_20170401_152848

IMG_20170401_155715

IMG_20170401_160033

kathogria-dhmotikou

mosxakhs-dimitris

mosxakhs-nikos

 

 

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria