Η συνέντευξη τύπου του ΣΕΓ για την FUR EXCELLENCE IN ATHENS - OlaDeka

Η συνέντευξη τύπου του ΣΕΓ για την FUR EXCELLENCE IN ATHENS

«ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ, ΤΑ ΒΥΡΣΟΔΕΨΕΙΑ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ…ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΚΙΝΕΖΟΙ ΕΠΕΣΤΡΕΨΑΝ ΨΑΧΝΟΝΤΑΣ ΓΙΑ ΧΟΡΔΑ»

Η συνέντευξη τύπου του ΣΕΓ για την FUR EXCELLENCE IN ATHENS.

30% αύξηση επισκεψιμότητας.  65%Ρωσία, 15% Ουκρανία, 10% Καζακστάν, 5% Αμερική και 5% Ασία.

Ο Πρόεδρος του ΣΕΓ δήλωσε πλήρη ικανοποίηση με την ποσότητα αλλά και την ποιότητα των επισκεπτών. Αυτό οδήγησε στο να γίνουν παραγγελίες και μάλιστα να δοθούν προκαταβολές με αιτήματα για άμεσα χρονοδιαγράματα παράδοσης. Μάλιστα αναφέρθηκε ότι οι πρώτες παραγγελίες θα αρχίσουν να παραδίδονται από τις αρχές Μαΐου.

Σε γενικό κλίμα το ΔΣ του ΣΕΓ είναι πολύ ευχαριστημένο και ευχαρίστησε όλους τους χορηγούς, τους πολιτικούς που επισκέφτηκαν την έκθεση και όλους τους συνεργάτες του συνδέσμου που βοήθησαν για την επιτυχή έκβαση της διοργάνωσης.

Στο τέλος ο Ντίνος Σαλαγιάννης τόνισε ότι η επιτυχία και οι παραγγελίες αποδεικνύονται εύκολα με μία ερώτηση οποιοδήποτε έχει ακατέργαστα δέρματα και να ζητήσει να του πουν, πότε θα του παραδοθούν τα δέρματα επεξεργασμένα, υποννοώντας ότι τα βυρσοδεψεία της περιοχής έχουν πάρει «φωτιά» μετά την έκθεση.

Ο πρόεδρος του ΣΕΓ έκλεισε λέγοντας:

«Επίσης αν κοιτάξετε γύρω θα δείτε και πάλι στην περιοχή μας, πολλούς κινέζους που είχαν εξαφανιστεί και ψάχνουν για χορδά. Οπότε όσοι τους δείτε μην βιαστείτε και το ξεπουλήσετε σε χαμηλές τιμές»

Ο Γιώργος Χατζησυμεωνίδης αναφέρθηκε ανάμεσα σε άλλα, στις παράλληλες εκδηλώσεις και ο Σάκης Μαλεγκάνος στην ετήσια προεργασία η οποία προηγήθηκε έτσι ώστε να πετύχει η FEA. Ο ίδιος ευχήθηκε στο τέλος να είναι το ίδιο επιτυχημένη και η έκθεση που θα γίνει στην Καστοριά το Μάϊο.

Παρακολουθήστε το video που μετέδωσε live το oladeka:

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria