Εκρηξη δίπλα στο λεωφορείο της Ντόρτμουντ - Τραυματίστηκε ο Μαρκ Μπάρτρα - OlaDeka

Εκρηξη δίπλα στο λεωφορείο της Ντόρτμουντ – Τραυματίστηκε ο Μαρκ Μπάρτρα

ΑΝΑΒΛΗΘΗΚΕ ΤΟ ΜΑΤΣ ΜΕ ΤΗΝ ΜΟΝΑΚΟ

Στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε ο ποδοσφαιριστής της Ντόρτμουντ Μαρκ Μπάρτρα, που τραυματίστηκε σε έκρηξη στη Γερμανία την ώρα που η ομάδα μεταφερόταν στο στάδιο για να αντιμετωπίσει την Μονακό στο πλαίσιο του Τσάμπιονς Λιγκ.

Διεθνή ΜΜΕ αναφέρουν ότι σημειώθηκε έκρηξη κοντά στο λεωφορείο της ομάδας, χωρίς να έχει ακόμη αποσαφηνιστεί εάν εξερράγη κάποιος μηχανισμός. Σύμφωνα με την γερμανική εφημερίδα Bild,ο Ισπανός ποδοσφαιριστής είναι σοκαρισμένος αλλά δεν τραυματίστηκε σοβαρά.
Η Μπορούσια Ντόρτμουντ επιβεβαίωσε μέσω Twitter το περιστατικό. «Κατά την αναχώρηση του λεωφορείου μας, έλαβε χώρα ένα περιστατικό. Ένας άνθρωπος τραυματίστηκε…» ανέφερε το πρώτο tweet της ομάδας ενώ σε δεύτερο tweet έγραψε: «Έκρηξη βόμβας στο λεωφορείο της ομάδας στο ξενοδοχείο όπου έμεναν οι παίκτες. Οι ποδοσφαιριστές είναι ασφαλείς. Δεν υπάρχει κίνδυνος στο στάδιο».
Σε ανακοίνωσή της, η αστυνομία αναφέρει ότι τα τζάμια του πούλμαν έσπασαν και επιβεβαιώνει τον τραυματισμό ενός ανθρώπου. «Δεν είναι ακόμη δυνατό να γνωρίζουμε τι ήταν η έκρηξη αυτή ή που βρισκόταν το αντικείμενο που εξερράγη» τονίζει η εν λόγω ανακοίνωση.

ntortm

Thanks for your patience and understanding and the “Dortmund! Dortmund” chants, dear supporters of @AS_Monaco_EN! pic.twitter.com/Gcz9XGQY0J

— Borussia Dortmund (@BVB) April 11, 2017

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria