Γρεβενά: Προσποιήθηκαν τους πλανόδιους προσπαθώντας να αρπάξουν τις οικονομίες 88χρονου - OlaDeka

Γρεβενά: Προσποιήθηκαν τους πλανόδιους προσπαθώντας να αρπάξουν τις οικονομίες 88χρονου

Ο ηλικιωμένος δεν τους άφησε να διαφύγουν, αλλά ειδοποίησε την Αστυνομία δίνοντας σαφή περιγραφή του οχήματος και τον αριθμό της πινακίδας κυκλοφορίας

Παρά τα χρόνια του, το μάτι ενός 88χρονου «έκοβε» και βρέθηκε σε ετοιμότητα ότι ένας άνδρας που προφασίστηκε ότι πωλούσε λευκά είδη μπήκε στο σπίτι του σε περιοχή των Γρεβενών, τάχα για να κάνει επίδειξη, αλλά προσπάθησε να βάλει στην τσέπη τις λιγοστές οικονομίες του.

Ο ηλικιωμένος διέκρινε αμέσως τις ύποπτες κινήσεις του «πλανόδιου» και τον έδιωξε κακήν κακώς από το σπίτι. Εκείνος, επιβιβάστηκε σε ένα Ι.Χ. αυτοκίνητο στο οποίο τον περίμεναν άλλοι δυο συνεργοί του και τράπηκαν σε φυγή. Ωστόσο, ο 88χρονος δεν τους άφησε να διαφύγουν, αλλά ειδοποίησε την Αστυνομία δίνοντας σαφή περιγραφή του οχήματος και τον αριθμό της πινακίδας κυκλοφορίας.

Μέσα σε λίγα λεπτά, αστυνομικοί της Ασφάλειας εντόπισαν τους τρεις Έλληνες ηλικίας 19, 42 και 59 χρόνων, τους συνέλαβαν και τους προσήγαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Γρεβενών, ο οποίος τους απήγγειλε κατηγορία για απόπειρα κλοπής. Η προανάκριση βρίσκεται σε εξέλιξη, για το ενδεχόμενο να έχουν ξαφρίσει άλλους ηλικιωμένους στην περιοχή.

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria