2η Γενική Συνέλευση ΕΝ.ΔΗΜΟ - OlaDeka

2η Γενική Συνέλευση ΕΝ.ΔΗΜΟ

2η Γενική Συνέλευση ΕΝ.ΔΗΜΟ. Με κάποια καθυστέρηση φέτος συγκαλείται η ετήσια “2η Γενική Συνέλευση των ΕΝ.ΔΗΜΟ.”, όπως καθορίζουν οι αρχές και το καταστατικό της κίνησης.

Σε ένα περιβάλλον ασφυκτικό τόσο οικονομικά όσο και πολιτικά, καλούμαστε να αναγνώσουμε τις κοινωνικές αλλαγές και να προσαρμοστούμε σε αυτές, δίνοντας το δικό μας στίγμα και την δικιά μας οπτική.

Είναι καιρός πλέον να αναδειχθούν οι κοινωνικές συνέργειες και τα οργανωθούν καλύτερα οι σπίθες οργάνωσης που διαχειριζόμαστε. Είναι καιρός να αρχίσουμε δυναμικά να μπαίνουμε στο προσκήνιο με περισσότερες πράξεις, υλοποιώντας τους σχεδιασμούς μας.

Εφ’ όσον υπάρχουν ελπίδες πρέπει να μετατραπούν σε προοπτική. Είναι το παράδειγμα των πράξεών μας που θα αποτελέσει έμπνευση για αυτήν την προοπτική. Και πρέπει να υπογράφεται απο το πολιτικό μας στίγμα.

Σας προσκαλούμε και σας καλωσορίζουμε στη 2η Γενική Συνέλευση των ΕΝ.ΔΗΜΟ. ΚΥΡΙΑΚΗ 12 ΜΑΡΤΙΟΥ στις 19:00 στο ξενοδοχείο BYZANTIUM στη περιοχή της Χλόης.

Η συνέλευση είναι ανοιχτή στο κοινό, πέραν των μελών, οι οποίοι ελεύθερα μπορούν να εκφράσουν τις απόψεις και την κριτική τους.

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria