Ο Νίκος Βασιλειάδης δικηγόρος του αστυνομικού – Σήμερα η δίκη στην ΚΟΖΑΝΗ - OlaDeka

Ο Νίκος Βασιλειάδης δικηγόρος του αστυνομικού – Σήμερα η δίκη στην ΚΟΖΑΝΗ

Ενώ σύμφωνα με πληροφορίες την υπεράσπιση του επιχειρηματία έχει αναλάβει ο Αλέξης Κούγιας

Υπάρχουν πληροφορίες που αναφέρουν πως οι δυο άνδρες από την σύλληψη τους και μετά έχουν άσχημες σχέσεις και δεν υπάρχει καμία πλέον επαφή.

Δείτε το δελτίο της αστυνομίας για την περίεργη υπόθεση που σόκαρε τον περασμένο Σεπτέμβριο την Καστοριά αλλά και την τοπική αστυνομία:

Δ.Τ – Δικογραφία αυτόφωρης διαδικασίας σχηματίστηκε από την Υποδιεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων Βορείου Ελλάδας σε βάρος 40χρονου Υπαρχιφύλακα, που υπηρετεί σε Υπηρεσία της Δυτικής Μακεδονίας και 47χρονου ιδιώτη, οι οποίοι κατηγορούνται – κατά περίπτωση – για παράβαση της νομοθεσίας σχετικά με τα ναρκωτικά, τα όπλα, τα πυρομαχικά και τις εκρηκτικές ύλες καθώς και για παράβαση καθήκοντος.

Ειδικότερα, χθες (13 Σεπτεμβρίου 2016), κατά τη διάρκεια ελέγχου από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Καστοριάς και της Ομάδας Πρόληψης Διασυνοριακού Εγκλήματος του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Μεσοποταμίας, σε αυτοκίνητο ιδιοκτησίας του Υπαρχιφύλακα, που οδηγούσε ο ίδιος, βρέθηκαν σε τρέιλερ (4) σάκοι με (113) δέματα κάνναβης, συνολικού βάρους (124) κιλών και (228) γραμμαρίων.

Στη συνέχεια ενημερώθηκε η Υποδιεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων Βορείου Ελλάδας, που ανέλαβε το προανακριτικό έργο και σε έρευνα που επακολούθησε στην κατοικία του αστυνομικού βρέθηκαν και κατασχέθηκαν: (2) πολεμικά τυφέκια τύπου Kalashnikov με (4) γεμιστήρες, (117) φυσίγγια τύπου Kalashnikov, (126) φυσίγγια διαφόρων διαμετρημάτων, ξίφος, ξιφολόγχη, κυνηγητικό μαχαίρι και χρήματα.

Από την εξέλιξη των ερευνών ταυτοποιήθηκε η εμπλοκή στην υπόθεση 47χρονου ιδιώτη, ο οποίος συνελήφθη. Σε έρευνα που επακολούθησε σε επαγγελματικό χώρο ιδιοκτησίας του και στην κατοχή του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν: (10) χειροβομβίδες στρατιωτικού τύπου, πολεμικό τυφέκιο τύπου Kalashnikov με (4) γεμιστήρες, (115) φυσίγγια τύπου Kalashnikov, (54) πυροκροτητές και κινητό τηλέφωνο.

Οι συλληφθέντες, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους, οδηγούνται σήμερα στην αρμόδια Εισαγγελική Αρχή.

Με Απόφαση του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας ο Υπαρχιφύλακας τέθηκε σε διαθεσιμότητα και παράλληλα διατάχθηκε η διενέργεια Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης.

Η έρευνα συνεχίζεται προκειμένου να διακριβωθεί όλο το πλέγμα της παράνομης δραστηριότητας των εμπλεκομένων προσώπων

 

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria