«ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΕΤΕ ΤΟΝ ΚΩΣΤΟΥΛΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΛΛΑΞΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ» - OlaDeka

«ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΕΤΕ ΤΟΝ ΚΩΣΤΟΥΛΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΛΛΑΞΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ»

Διίστανται οι απόψεις στο facebook του Κοσμά Βαρσάμη ο οποίος στηρίζει τον Παναγιώτη Κωστούλα λέγοντας: «Ήταν εδώ όταν άλλοι πηδούσαν σαν τα ποντίκια από το καράβι»

Δείτε το σχόλιο μέσω facebook, του γραμματέα της Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ, Κοσμάς Βαρσάμης, για την παραίτηση του Παναγιώτη Κωστούλα, από την Κεντρική Επιτροπή του κόμματος, αλλά και άλλες απόψεις που εκφράζονται για το συγκεκριμένο θέμα:

«Για τον Παναγιώτη Κωστούλα που γίνεται λόγος τις τελευταίες ώρες λόγω της παραίτησής του από την ΚΠΕ μπορώ να μιλήσω όσο κανένας άλλος. Και σε αυτό είμαι απόλυτος.

Ως γραμματέας της παράταξης στην Δ. Μακεδονίας και την Καστοριά από το 2013, βίωσα προσωπικά την απόλυτη μοναξιά, απαξίωση και προσβολές από απίστευτους αριβίστες του χώρου και όχι μόνο.

Δεν έχω μιλήσει ποτέ για αυτά για λόγους αξιοπρέπειας.

Άνθρωποι που ευνοήθηκαν, μεγαλοστελέχη και όχι μόνο και τα ονόματά τους γνωστά, σπίλωσαν, εξύβρισαν,και ειρωνεύτηκαν εμένα προσωπικά, αλλά και αυτούς τους λίγους ήρωες και ηρωίδες (που κάποια στιγμή πρέπει να πω τα ονόματά τους) στάθηκαν θεματοφύλακες αξιών του χώρου, πληρώνοντας τεράστιο προσωπικό κόστος.

Μέσα σε αυτούς από τους πρώτους ο Παναγιώτης Κωστούλας.

Στάθηκε κοντά μου. Μου συμπαραστάθηκε με κάθε τρόπο και ανέπτυξε την πολιτική του ευφυία ποικιλοτρόπως με τις παρεμβάσεις του. Και ήταν παρών μαζί μου στο ψηφοδελτιο της μάχης της αλήθειας τον Ιανουάριο του 2015 με Πρόεδρο τον Ευάγγελο Βενιζέλο και τον Σεπτέμβριο του 2015 με την Πρόεδρο Φώφη Γεννηματά.

Δεν επιτρέπω λοιπόν επειδή γνωρίζω τα απαξιωτικά σχόλια κάποιων προς τον Παναγιώτη. Ήταν εδώ όταν άλλοι πηδούσαν σαν τα ποντίκια από το καράβι. Και κάποιοι εξ αυτών που ξαναανέβηκαν στο καράβι έχουν το θράσος να κουνάνε και δάχτυλο.

Αιδώς Αργείοι!»

for-kost

 

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria