Με καλή ψυχολογία άνοιξε η Fur Excellence In Athens - Τι λένε οι εκθέτες - OlaDeka

Με καλή ψυχολογία άνοιξε η Fur Excellence In Athens – Τι λένε οι εκθέτες

ΟΙ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΣΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ

Με καλούς οιωνούς ξεκίνησε η Διεθνής Έκθεση Γούνας του ΣΕΓ, Fur Excellence In Athens. Έχοντας προετοιμαστεί με κάθε λεπτομέρεια και με επαγγελματική ακρίβεια, όλα όσα συμβαίνουν στον οργανωτικό τομέα κυλούν σύμφωνα με το πρόγραμμα.

Οι ξένοι υποψήφιοι αγοραστές βρίσκονται από το πρωί στους διαδρόμους και τα περίπτερα της έκθεσης. Χωρίς καμία καθυστέρηση έχουν ξεκινήσει από νωρίς οι εμπορικές συζητήσεις και οι εγγραφές παραγγελιών.

Όπως πάντα, αν και βρισκόμαστε στην αφετηρία της διοργάνωσης, το oladeka.com μεταφέρει τα όσα συλλέγει από την επικοινωνία με τους εκθέτες.

Υπάρχουν πολλοί που εκφράζουν την ικανοποίηση τους για το ότι η έκθεση λειτουργεί χωρίς να θυμίζει το δυσάρεστο κλίμα που υπήρχε στον κλάδο πριν μισό χρόνο.

“Είμαστε όρθιοι και συνεχίζουμε. Πρέπει να συνεχίζουμε την προσπάθεια και αυτό κάνουμε. Όσοι κατανοούν το ρόλο των εκθέσεων δεν ήρθαν στην Αθήνα επειδή άκουσαν ότι πήγε καλά το Hong Kong και το Μιλάνο. Ήρθαν επειδή γνωρίζουν ότι η προσπάθεια πρέπει να είναι συνεχής και οι κινήσεις να γίνονται βάσει κάποιου ολοκληρωμένου και μακροπρόθεσμου προγραμματισμού. Εγώ βέβαια με ευχάριστη έκπληξη δηλώνω ότι πρωί πρωί έγραψα παραγγελία. Αυτό σίγουρα δεν λέει τίποτα αν δεν ολοκληρωθεί, αλλά η ζωή συνεχίζεται και όπως και να χει πρέπει να συνεχίσω και τον προγραμματισμό μου. Είμαι αισιόδοξος.”

αναφέρει στο oladeka.com ένας από τους εκθέτες.

Κάποιος άλλος τονίζει ότι η… professional  διοργάνωση της FEA, επιτρέπει στους εκθέτες να κάνουν δουλειές. Το καλό κλίμα συνεχίζει να λέει, ξεκίνησε από το χθεσινό GALA που ικανοποίησε τους 500 περίπου επισκέπτες και αποτέλεσε την καλύτερη αρχή για την διοργάνωση. Από την άλλη, ο ίδιος εκθέτης, αφόρισε τη διαμάχη των συνδέσμων για τις εκθέσεις στην Ελλάδα και ανέφερε ότι αν θέλουμε να κάνουμε σωστές δουλειές, πρέπει να πάμε εμείς στους πελάτες και όχι να τους περιμένουμε να έρχονται αυτοί εδώ! Και ούτε να συνεχίσουμε να βλέπουμε τις εκθέσεις με τον τρόπο που τις έβλεπαν πριν μισό αιώνα. Άλλωστε κάποιοι πολύ σωστά έλεγαν, “αστε τους άλλους να κάνουν εκθέσεις και ελάτε εμείς να κάνουμε τις δουλειές”!

“Πάμε στο Μιλάνο και τους λέμε: Είμαστε όλοι οι Έλληνες ενωμένοι και θέλουμε τόσες χιλιάδες τετραγωνικά για εμάς. Αν δεν δεχθούν, πάμε και  κάνουμε μόνοι μας event, εκεί στο Μιλάνο ή ακόμη καλύτερα στο Παρίσι και γιατί όχι στην Ρωσία ή την Κορέα. Οι Ιταλοί το έχουν ήδη κάνει αυτό στην Κορέα και γύρισαν με γεμάτες λεφτά βαλίτσες! “

Από την άλλη οι πιο απαισιόδοξοι, ενώ δέχονται ότι η έκθεση ξεκίνησε καλά, παρατηρούν ότι πολλοί επισκέπτες ενώ δείχνουν ενδιαφέρον, δεν φαίνεται να στηρίζονται σε ικανά οικονομικά στοιχεία ώστε να μετατρέψουν την καλή διάθεση σε αγορές.

“Έρχονται βλέπουν, διαλέγουν αυτά που τους αρέσουν, αλλά…δεν υπάρχουν φράγκα..Έχουμε βέβαια προσαρμοστεί πλέον στις τιμές που ζητάνε και η η κατάσταση έχει κάπως εξομαλυνθεί, αλλά παρότι πολλοί λένε ότι μετά από αυτό τον χρόνο η γούνα θα πάρει και πάλι τα πάνω της για τα καλά, εγώ βλέπω ότι δεν υπάρχει μια σειριακή εξέλιξη της πορείας του  κλάδου και θα έχουμε μόνιμα και για πολλά χρόνια πολλά …κενά αέρος και πολλές λακκούβες στο δρόμο μας. Τα σκαμπανεβάσματα, τα μπρος πίσω και οι συνεχείς απρόσμενες εξελίξεις, θα γίνουν κανόνας στη δουλειά μας.”

Αναφέρει άλλος εκθέτης, αναλύοντας τις πρώτες ώρες της έκθεσης αναλογιζόμενος και τη μέχρι τώρα πορεία και διαδρομή της παγκόσμιας οικονομίας της γούνας που περνά από τα πιο μικρά μαγαζάκια μέχρι τους μεγάλους οίκους δημοπρασιών, παραγωγή και πώλησης των γουνοποιιτικών προϊόντων.

Αναμένοντας τις επόμενες ώρες και μέρες της έκθεσης ας ευχηθούμε όλα να πάνε καλά και όπως έγραφαν πολλοί γουνοποιοί στα βιβλία εσόδων – εξόδων τους πριν από αιώνες, ” Ο Θεός Βοηθός!”

Διαβάστε το δελτίο τύπου του ΣΕΓ:

 

fea-2017

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 Άνοιξε τις πύλες της η Διεθνής Έκθεση Γούνας της Αθήνας 2017, με υψηλές προσδοκίες και με την ελπίδα να αποτελέσει σταθμό για τη Διεθνή και Ελληνική Γουνοποιία. Σημαντική είναι η προσέλευση των εμπορικών επισκεπτών που καταφθάνουν προκειμένου να δουν τις νέες κολεξιόν αλλά και τις νέες τάσεις της Μόδας της Γούνας. Μεγάλοι χώροι, εντυπωσιακά περίπτερα, προσοχή στον επισκέπτη και τον αγοραστή είναι τα στοιχεία που χαρακτηρίζουν τη  μεγάλη διεθνή έκθεση γούνας που προβάλλει τον τόπο μας και την παραγωγή του.

Καλώς ήλθατε στη Διεθνή Έκθεση Γούνας της Αθήνας.

 

Δείτε φωτογραφικό υλικό από την πρώτη ημέρα της έκθεσης που περιλαμβάνει και φωτογραφίες από τα πρώτα daily shows που για πρώτη φορά λανσάρει με επιτυχία η FEA.

IMG_9623

IMG_9625

IMG_9631

IMG_9637

IMG_9641

IMG_9644

IMG_9651

IMG_9652

IMG_9660

IMG_9665

IMG_9667

IMG_9672

IMG_9680

IMG_9682

IMG_9683

IMG_9685

IMG_9701

IMG_9726

IMG_9730

IMG_9733

IMG_9737

IMG_9743

IMG_9747

 

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria