Καστοριά -Δολοφονία - Επιχειρείται να στηριχθεί το οικονομικό κίνητρο λόγω οφειλών τζόγου - OlaDeka

Καστοριά -Δολοφονία – Επιχειρείται να στηριχθεί το οικονομικό κίνητρο λόγω οφειλών τζόγου

2 ΟΙ ΣΦΙΓΓΕΣ ΣΤΗΝ ΚΑΣΤΟΡΙΑ – ΜΙΑ Ο ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ΚΑΙ ΜΙΑ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ (ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΠΡΩΙ)

Συνεχίζει να υφίσταται η εικόνα μιας αστυνομίας που διαρρέει διάφορα στοιχεία και ενημέρωση προς τα κεντρικά ΜΜΕ για την υπόθεση της δολοφονίας που συντάραξε το πανελλήνιο. Σήμερα πρωί Δευτέρας, δημοσιογράφος των παραπολιτικών FM ανέφερε πως ενώ αρχικά ο ειδικός φρουρός είπε πως κίνητρο ήταν προσωπικές διαφορές, στη συνέχεια έκανε στροφή και μίλησε για οικονομικά προβλήματα.

Η αστυνομία δεν βρίσκει μέχρι στιγμής κανένα στοιχείο για οποιοδήποτε άλλο σενάριο και έτσι δεν αποκλείει την περίπτωση να ισχύει ως πραγματικό το οικονομικό κίνητρο, επειδή ο ειδικός φρουρός μπορεί να είχε μπλέξει πολύ βαθιά σε κύκλωμα τζόγου στο οποίο να χρωστούσε πολλά!

Πάντως μέχρι στιγμής σύμφωνα με αυτά που βλέπουμε, μαθαίνουμε και ζούμε, μπορεί να πει κανείς ότι οι σφίγγες είναι δύο στην Καστοριά: Ένας ο ειδικός φρουρός και μία η διοίκηση (καμία σχέση με τους απλούς αστυνομικούς) της αστυνομίας μέρος της οποίας ειρωνεύεται απ ότι ακούγεται και τους τοπικούς δημοσιογράφους για ανακρίβειες γραφομένων, την ίδια στιγμή που δεν δίνει ούτε μία πληροφορία για να ενημερωθεί η τοπική κοινωνία που βοά…

 

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria