ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: 3 φορές σταμάτησε το ταξίμετρο κατά τη διαδρομή ο άτυχος ταξιτζής - OlaDeka

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: 3 φορές σταμάτησε το ταξίμετρο κατά τη διαδρομή ο άτυχος ταξιτζής

ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΤΑΙΝΙΑΣ ΤΡΟΜΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ Η ΝΕΑ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ

Το oladeka.com αποκαλύπτει μια συγκλονιστική πληροφορία που έρχεται από ασφαλή, ανεπίσημη πηγή. Είναι καταγεγραμμένο ότι από τη στιγμή που ξεκίνησε τη μοιραία κούρσα το ταξί το απόγευμα της Παρασκευής, το ταξίμετρο σταμάτησε και επανεκκινήθηκε τρεις φορές μέχρι το σημείο όπου και τερμάτισε οριστικά η διαδρομή.

Δηλαδή για κάποιον λόγο, ο οδηγός του ταξί σταμάτησε το όχημα τρεις φορές σαν να είχε τερματιστεί η κούρσα κάθε φορά.

Αυτό αν μη τι άλλο αποκαλύπτει άλλη μια τραγική λεπτομέρεια για το πως εξελίχθηκε το δρομολόγιο του τρόμου. Δείχνει ότι για κάποιον λόγο ένας από τους δύο επιβαίνοντες ζητούσε να σταματήσει και να ολοκληρωθεί η κούρσα αφού το σταμάτημα του ταξίμετρου σημαίνει ολοκλήρωση διαδρομής και αποβίβαση του πελάτη.

Τρεις φορές, σταμάτησε αλλά ισάριθμες επίσης φορές ξεκίνησε και πάλι. Αυτή η πληροφορία που επαναλαμβάνουμε είναι ανεπίσημη αλλά ασφαλής και προσθέτει άλλη μια δραματική διάσταση στο πως εξελίχθηκε η βίαιη σκηνή που δυστυχώς δεν ήταν κομμάτι κινηματογραφικής ταινίας αλλά πραγματικό γεγονός.

Η θεωρία της λογομαχίας και του διαπληκτισμού μεταξύ θύτη και θύματος, ενισχύεται κι άλλο. Το σενάριο της ληστείας, χάνει ολοένα και περισσότερο έδαφος όσο περνά ο χρόνος και βλέπουν το φως περισσότερα στοιχεία.

Κανείς δεν πιστεύει ότι μέρα μεσημέρι – με κανονικό φως ημέρας σε κάθε περίπτωση- ένας αστυνομικός Καστοριανός μπαίνει σε ένα ταξί χωρίς να καλύψει τα χαρακτηριστικά του προσώπου του, οδηγεί το υποψήφιο θύμα στο χωράφι της οικογενείας του, το σκοτώνει με το 45αρι που αποτελεί σφραγίδα του και ταυτότητα του μιας και είναι δηλωμένο και μοναδικό στην περιοχή, κανείς δεν πιστεύει ότι όλα αυτά τα έκανε για να ληστέψει.

Και ας υποθέσουμε ότι μετά το τέρμα της διαδρομής στο χωράφι με την αποθήκη, ο αστυνομικός λήστευε τον ταξιτζή και το σχέδιο του ολοκληρώνονταν. Μετά τι; Θα έλεγε στον Κοσμά εντάξει πήγαινε με πίσω τώρα; Θα του έλεγε κάθισε εδώ και εγώ φεύγω πεζός; Θα καλούσε άλλο όχημα για να επιστρέψει και θα άφηνε εκεί το θύμα που μόλις είχε ληστέψει χωρίς να το πειράξει περαιτέρω και όλα καλά;

Ένας ταξιτζής ο οποίος σταματά τρεις φορές το ταξί του και το ταξίμετρο, δείχνει ότι θέλει να αποβιβάσει τον επιβαίνοντα. Στη συγκεκριμένη περίπτωση, αν αυτός ο πελάτης τον απειλεί επειδή θέλει λεφτά, γιατί να μην του τα δώσει και να ξεμπερδεύει;

Γιατί να αφήσει μετά από τόση πίεση, να συνεχιστεί κάτι το οποίο είχε προφανώς καταλάβει ότι δεν είναι και ότι πιο ακίνδυνο;

Γιατί να μην δώσει τα λεφτά στον δράστη, πριν αυτός τον οδηγήσει σε απομακρυσμένο μέρος;

Μπάζει από παντού το στόρι που μοιάζει να κατασκευάστηκε για συγκεκριμένο λόγο.

Τέλος κανείς δεν πιστεύει, γιατί είναι πολλοί οι Καστοριανοί που έχουν δει, έχουν ακούσει και γνωρίζουν τι έχει προηγηθεί.

Κάποιοι θεωρούν ότι η πολιτική που ακολουθούν και άνθρωποι που σχετίζονταν με τον αδικοχαμένο οδηγό, άθελα, μπορεί να ελαφρύνει τη θέση του δράστη αφού δεν βοηθά στη διαλεύκανση της υπόθεσης και ίσως θα έπρεπε να επανεκτιμηθεί.

Η αλήθεια πρέπει να λάμψει και για να γίνει αυτό, καλό είναι να μιλήσουν όσοι έχουν κάτι ουσιαστικό να πουν και να μαρτυρήσουν.

 

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria