Σύλληψη 17χρονου για απόπειρα κλοπής - OlaDeka

Σύλληψη 17χρονου για απόπειρα κλοπής

ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΑ

Ο 17χρονος έγινε αντιληπτός και ακινητοποιήθηκε από αστυνομικό του Αστυνομικού Τμήματος Πτολεμαΐδας που βρισκόταν εκτός υπηρεσίας

Συνελήφθη, σήμερα (21-02-2017) τις πρώτες πρωινές ώρες στην Πτολεμαΐδα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Πτολεμαΐδας, 17χρονος ημεδαπός για απόπειρα κλοπής σε κυλικείο Δημοτικού Σχολείου.

Ειδικότερα, ο 17χρονος από κοινού με άγνωστο άτομο-συνεργό του αφού εισήλθαν στον αύλειο χώρο Δημοτικού Σχολείου Πτολεμαΐδας, αποπειράθηκαν να διαρρήξουν το κυλικείο, ωστόσο έγιναν αντιληπτοί από αστυνομικό που βρισκόταν εκτός υπηρεσίας, ο οποίος κατάφερε να τον ακινητοποιήσει, ενώ ο συνεργός του τράπηκε σε φυγή, αφού έθραυσε το παράθυρο του κυλικείου με ρίψη μεταλλικού αντικειμένου.

Οι γονείς του 17χρονου αναζητούνται να συλληφθούν στο πλαίσιο του αυτοφώρου, διότι σχηματίστηκε σε βάρος τους δικογραφία για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου. Ομοίως αναζητείται να συλληφθεί και ο συνεργός του 17χρονου.

Προανάκριση ενεργείται από το Τμήμα Ασφάλειας Πτολεμαΐδας, ενώ ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης.

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria