ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ - OlaDeka

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ

Με θέματα: Κοινωφελή Εργασία – Προσλήψεις, Δημιουργία Γραφείου Δανειοληπτών, Διόδια, Κοινωνικό Ιατρείο κ.α.

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Με θέματα: Κοινωφελή Εργασία – Προσλήψεις, Δημιουργία Γραφείου Δανειοληπτών, Διόδια, Κοινωνικό Ιατρείο κ.α.

Σε ερώτηση του oladeka.com σχετικά με την δημιουργία θερμοκοιτίδων νεοφυών επιχειρήσεων που ανακοίνωσε ο Περιφερειάρχης Καστοριάς Δυτικής Μακεδονίας κ. Θ. Καρυπίδης, ο δήμαρχος απάντησε ότι περιμένει τις σχετικές προσκλήσεις για να διεκδικήσει την αντίστοιχη εγκατάσταση και στον δήμο Καστοριάς.

Δεν παρέλειψε να αναφέρει ότι ο σημερινός δήμος έχει κληρονομήσει μια κατάσταση που χαρακτηρίζει αθλία. Πνευματικό κέντρο, Ξενία, Κοιμητήρια (το μέγα θέμα που εδώ και 15 χρόνια καρκινοβατεί όπως χαρακτηριστικά είπε) είναι ζητήματα για τα οποία θα ενημερώσουμε μέσω των ΜΜΕ, τόσο για το ποιες δράσεις έχουν γίνει -και αποσιωπούνται πολλές-, όσο και για το ποιες δράσεις προοπτικής δημιουργούνται. Ζήτησε δε συλλογική προσπάθεια και καλοπροαίρετη συμμετοχή για να οδηγηθούμε σαν δήμος στη δημιουργία. Και όχι φωνές, κραυγές, αποπροσανατολισμοί με τις γνωστές συμπεριφορές -που είναι γνωστές περισσότερο σε εσάς(τους δημοσιογράφους).

Δείτε το video που για άλλη μια φορά το oladeka.com μετέδωσε ζωντανά και χωρίς μοντάζ, για την άμεση ενημέρωση των πολιτών.

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria