Συνάντηση Τελιγιορίδου, Κεπαπτσόγλου με τον Υφυπουργό Αθλητισμού - OlaDeka

Συνάντηση Τελιγιορίδου, Κεπαπτσόγλου με τον Υφυπουργό Αθλητισμού

Με τον Υφυπουργό Αθλητισμού κ. Γιώργο Βασιλειάδη συναντήθηκαν η κ. Ολυμπία Τελιγιορίδου και ο Δήμαρχος Άργους Ορεστικού κ. Παναγιώτης Κεπαπτσόγλου για θέματα που σχετίζονται με τη συντήρηση των αθλητικών εγκαταστάσεων του Δήμου Άργους Ορεστικού.

 Το ραντεβού κανονίστηκε από τη Βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ Καστοριάς κ. Ολυμπία Τελιγιορίδου, μετά από αίτημα του Δημάρχου κ. Κεπαπτσόγλου και πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου. Η συνάντηση έγινε στο γραφείο του Υφυπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Γιώργου Βασιλειάδη και συζητήθηκαν θέματα συντήρησης των αθλητικών εγκαταστάσεων του δήμου και ιδιαίτερα του γηπέδου.

Στη συζήτηση που έγινε σε φιλικό κλίμα, αποφασίστηκε να διερευνηθεί η δυνατότητα ικανοποίησης του αιτήματος. Ο κ. Βασιλειάδης ζήτησε να γίνουν όλες οι απαραίτητες ενέργειες και να προχωρήσουν οι διαδικασίες για τις μελέτες συντήρησης ώστε να δρομολογηθεί το έργο.

«Υπήρξε μια εποικοδομητική συζήτηση, στη διάρκειά της οποίας ο κ. Βασιλειάδης ήταν θετικός για την ικανοποίηση των ζητημάτων», δήλωσε μετά τη συνάντηση η κ. Τελιγιορίδου.

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria