Η Πάμελα κάνει δώρο στη Μελάνια συνθετική γούνα και οι συμπατριώτες της γούνινες παντόφλες - OlaDeka

Η Πάμελα κάνει δώρο στη Μελάνια συνθετική γούνα και οι συμπατριώτες της γούνινες παντόφλες

Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΤΩΝ ΔΩΡΩΝ ΜΕ ΠΛΑΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΑΛΗΘΙΝΗ ΓΟΥΝΑ!

Τον Ιανουάριο, η Anderson ανακοίνωσε ότι επρόκειτο να στείλει στη Μελάνια ένα eco (συνθετικό) -fur παλτό από τη συλλογή της ως δώρο. Η Άντερσον έχει τη δική της επιχείρηση και αυτή τη στιγμή και σχεδιάζει «οικολογικής» (συνθετική) γούνα στη Ρωσία.

Σε επιστολή της, εξήρε την πρώτη κυρία των ΗΠΑ για την απόφασή της να μην φορέσει γούνα κατά τη διάρκεια των προεδρικών εγκαινίων.

 “Είμαι πολύ χαρούμενη που επιλέξατε να μην φορέσετε γούνα! Ως πρώτη κυρία, θα βοηθήσετε να γίνει τάση και στυλ αυτό και παραμένοντας σε αυτή την επιλογή σας, θα ζεστάνετε τις καρδιές πολλών. H επιστολή δημοσιεύτηκε στην ιστοσελίδα της PETA.

H Pamela Anderson είναι antifur και μέλος του International Fund for Animal Welfare Advisory Council (IFAW). Εναντιώνεται σθεναρά στη χρήση αληθινής γούνας στη βιομηχανία της μόδας. (Τουλάχιστον αυτή είναι ξεκάθαρη: Έκανε επιχείρηση με συνθετικές)

Νωρίτερα βέβαια, το σλοβενικό εργοστάσιο υποδημάτων της πόλης όπου γεννήθηκε η Μελάνια είχε παράξει μια ειδική συλλογή από κομψές παντόφλες που ονομάζονται «Ο Λευκός Οίκος». Οι παντόφλες με γνήσια γούνα, από τον σχεδιαστή μόδας Maja Shtamol, κυκλοφόρησαν σε μια περιορισμένη έκδοση, και μπορούν να αγοραστούν μόνο online με € 55.

Ένα από τα ζεύγη παραδόθηκε στον Λευκό Οίκο τον περασμένο μήνα.

Σλοβένοι στέλνουν ένα ασυνήθιστο και απρόσμενο δώρο για την πρώτη κυρία Μελάνια Τραμπ.

Το εργοστάσιο υποδημάτων Kopitarna στη σλοβενική πόλη της Sevnica, στην οποία η Μελάνια γεννήθηκε, έχει δημιουργήσει μια ειδική συλλογή από κομψές παντόφλες που ονομάσαν “Ο Λευκός Οίκος.”

Η εταιρεία ήθελε πρώτα να ονομάσει τη νέα συλλογή της με το όνομα της γυναίκας του προέδρου των ΗΠΑ, αλλά δεν μπόρεσαν να το πράξουν λόγω προειδοποίησης από τους δικηγόρους Trump στη Σλοβενία. Η προειδοποίηση έλεγε ότι δεν επιτρέπεται να χρησιμοποιηθεί τα ονόματα των ανθρώπων που σχετίζονται με τον πρόεδρο Τράμπ για εμπορικούς σκοπούς χωρίς προηγούμενη έγκριση.

Ο τοπικός Τύπος ανέφερε ότι οι παντόφλες έχουν ήδη σταλεί στο εξωτερικό για την κα Trump.

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria