ΣΕΓ - Δελτίο τύπου εφ΄όλης της ύλης και για Ρωσικό δημοσίευμα - OlaDeka

ΣΕΓ – Δελτίο τύπου εφ΄όλης της ύλης και για Ρωσικό δημοσίευμα

«Η Fur Excellence in Athens, International Fur Fair στόχο έχει να αναδείξει και να προστατεύσει τις επιχειρήσεις από αθέμιτες πρακτικές για το λόγο αυτό και προχώρησε σε άμεσες και συγκεκριμένες ενέργειες εναντίον του «αυθόρμητου δημοσιεύματος» με το οποίο θίγονται ορισμένες επιχειρήσεις της περιοχής ενώ αναδεικνύεται μια»

Σημαντικές είναι οι δράσεις που έχει αναλάβει ο Σύνδεσμος Ελλήνων Γουνοποιών για την προβολή των εκθετών που συμμετέχουν στην Fur Excellence in Athens, International Fur Fair 2017 πολλαπλασιάζοντας έτσι τα οφέλη από τη συμμετοχή τους. Κορυφαία εκδήλωση αποτέλεσε η επίδειξη που διοργανώθηκε την Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2017 στο πλέον κεντρικό και ιστορικό ξενοδοχείο της Μόσχας «Metropol” στην Κόκκινη Πλατεία. Η ανταπόκριση στην εκδήλωση ξεπέρασε κατά πολύ τις αρχικές προβλέψεις καθώς συμμετείχαν 300 άτομα τρεις φορές παραπάνω επαγγελματίες και έμποροι από τους 100 που αρχικά είχαν προβλεφθεί.

Το ενδιαφέρον αυτό διαπιστώθηκε και σε αντίστοιχες δράσεις που διοργανώθηκαν στην Ουκρανία, στην Ευρώπη κλπ, ενώ αντίστοιχα μεγάλη ζήτηση υπήρξε και από τις επιχειρήσεις για συμμετοχή στη Fur Excellence in Athens 2017. Αποτέλεσμα της ζήτησης είναι η αύξηση άνω του 30% στις συμμετοχές και άνω του 60% των συμμετοχών από εταιρείες του εξωτερικού. Ήδη υπήρξε η πρώτη κατανομή περιπτέρων ενώ σύντομα θα ακολουθήσει και η δεύτερη προκειμένου να τοποθετηθούν και οι υπόλοιπες επιχειρήσεις που ενδιαφέρονται. Σημαντική ήταν και η ανταπόκριση  των επιχειρήσεων και στις ειδικές  κατασκευές που ανακοινώθηκαν για περίπτερα 10 τμ στα 1.000 ευρώ και 35 τμ στα 5.000 ευρώ που αποτελούν μοναδικές ευκαιρίες τις επιχειρήσεις που ενδιαφέρονται να εκθέσουν τα προϊόντα τους σε μια πραγματικά Διεθνή Έκθεση. Η Fur Excellence in Athens, International Fur Fair 2017 φέρνει πολλές καινοτομίες:

Οι επιχειρήσεις που συμμετέχουν εξασφαλίζουν τη συμμετοχή τους σε τρεις ουσιαστικά εκθέσεις (Αθήνα, Μόσχα και Κίνα)

Οι επιχειρήσεις εξασφαλίζουν συμμετοχή σε μεγάλα και ουσιαστικά γεγονότα προβολής.

Προσφέρουμε στους εκθέτες μας περισσότερες δυνατότητες προβολής και πώλησης των προϊόντων τους.

Συμμετοχή σε καθημερινό Show που διοργανώνουμε για όλες τις επιχειρήσεις/εκθέτες.

Έκθεση γούνας και όχι εκδήλωση ανταγωνισμού τιμών, εκπτωτικών προσφορών και λιανικής πώλησης.

Η Fur Excellence in Athens, International Fur Fair στόχο έχει να αναδείξει και να προστατεύσει τις επιχειρήσεις από αθέμιτες πρακτικές για το λόγο αυτό και προχώρησε σε άμεσες και συγκεκριμένες ενέργειες εναντίον του «αυθόρμητου δημοσιεύματος» με το οποίο θίγονται ορισμένες επιχειρήσεις της περιοχής ενώ αναδεικνύεται μια. Απόφαση μας είναι να αντιμετωπίσουμε άμεσα και αποφασιστικά ενέργειες και πολιτικές που θίγουν τις επιχειρήσεις ή μετατρέπουν τις Εκθέσεις σε εκδηλώσεις ανταγωνισμού τιμών και ξεπουλήματος.

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria